Itandje tror ikke på mer førstelagsspill

Utlånte Charles Itandje tror han aldri får sjansen til å spille mer på Liverpools førstelag. Han utelukker ikke et permanent klubbskifte. Lite spilletid for utlånsspillerne. Blandet drops for Mavinga.

Charles Itandje er utlånt til greske Kavala for hele 2009/10. Den franske keeperen utelukker ikke at han forlater Liverpool for godt før kontrakten utløper sommeren 2011. Han har innsett at det vil bli svært vanskelig å få spilletid i Anfield-klubben. Panathinaikos sies å være ute etter 26-åringen.
- Jeg er klar over at det finnes interesse, men jeg er utlånt i øyeblikket. Så la oss vente og se, sier Itandje til skysports.com.

- Jeg har kontrakt med Liverpool frem til 2011, men jeg vil aldri få sjansen til å spille for førstelaget der, så enhver annen mulighet vil være bra for meg.

Itandje har allerede unnagjort sin debut for Kavala. I helgen holdt han buret rent i det målløse oppgjøret borte mot Olympiacos.

Lite spilletid for utlånsspillerne
Totalt har tre av utlånsspillerne vært i aksjon i helgen. Krisztian Németh spilte de første 51 minuttene i AEK Athens 1-0-seier hjemme mot Iraklis. Robbie Threlfall entret banen i det 67. minutt for Northampton Town i 2-5-tapet borte mot Notts County.

Mikel San José og Andras Simon var verken på banen eller benken for henholdsvis Athletic Bilbao og Cordoba. Simon skal allerede være i gang med forberedelsene til U20-VM for Ungarn. Nikolay Mihaylov (FC Twente) fikk heller ikke spilletid. Ryan Flynns Falkirk møter Aberdeen hjemme senere i kveld.

Blandet drops for Mavinga
Chris Mavinga har den senere tiden vært opptatt med spill for Frankrike U19 i Japan. Der har firenasjonersturneringen Sendaï Cup stått på programmet. Den første kampen mot vertnasjonen endte 3-3, og Mavinga ble byttet inn ved pause. På lørdag spilte han samtlige minutter da Sør-Korea ble beseiret 1-0. Turneringen ble avsluttet i går med 0-1-tap mot Brasil. Mavinga var på banen de første 87 minuttene.