Julehilsen fra Rafa

I sin julehilsen til Liverpools supportere sier manager Rafael Benitez at han håper lykken skal snu i 2010. John Arne Riise kåret til tiårets beste norske fotballspiller av Nettavisen.

- Jeg vil ønske alle våre vidunderlige fans en god jul og et godt nytt år. Vi vet at våre fans alltid støtter oss. Vi må jobbe videre og prøve å få skuta på rett kjøl, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Vi mener det var en fantastisk prestasjon å oppnå 86 poeng i fjor. Jeg er sterk i troen på at 2010 skal bli et godt år for oss. Troppen er mye bedre enn folk tror, og det viste vi i fjor. Vi må nå vise det igjen i 2010, legger han til.

- Vi har slitt med for mange skader så langt denne sesongen, men nå er spillerne på vei tilbake, noe som er bra for oss, og gir oss flere muligheter og flere kvaliteter. Torres og Gerrard er viktige spillere for oss, og de vil vise seg fra en bedre side nå som de kommer i gradvis bedre form.

- Vårt mål er alltid neste kamp, og nå er det dermed å ta tre poeng mot Wolves.

Riise kåret til tiårets beste norske spiller
Noen få dager gjenstår av det første tiåret i dette årtusenet, og Nettavisen har benyttet anledningen til å kåre de beste norske fotballspillerne i det tiåret vi nå er i ferd med å avslutte. Tidligere Liverpool-back John Arne Riise gikk til topps i kåringen, etter å ha vunnet Champions League med Liverpool i 2005 og nådd finalen i samme turnering med samme lag to år senere. Riise spilte 234 kamper og gjorde 31 mål for Liverpool, og vant også FA-cupen, ligacupen og den europeiske supercupen to ganger med Anfield-klubben. Riise ble også tildelt Kniksen-prisen i 2006.