Kelly og England ute av U20-VM

England U20 klarte bare 1-1 mot Uzbekistan i kveld, og dermed må Martin Kelly og de øvrige engelskmennene reise hjem fra VM i Egypt allerede etter gruppespillet. Benitez frykter Drogba.

England er ute av U20-VM, og Martin Kelly må pakke kofferten og reise hjem fra Egypt etter bare tre kamper. England måtte vinne den siste gruppespillkampen mot Uzbekistan med kalassifre for å avansere i mesterskapet etter to klare tap i de to første kampene. Men engelskmennene klarte bare 1-1 mot uzbekerne.

Innbytter Nagaev ga Uzbekistan ledelsen tretten minutter før full tid, mens England utlignet ved Tchuimeni-Nimely i det 88.minutt. England presset på for et seiersmål i løpet av de fem minuttene med tilleggstid som dommeren la til, uten å lykkes. Dermed endte England sist i gruppe D, på dårligere målforskjell enn Uzbekistan.

Martin Kelly spilte hele kveldens kamp i England midtforsvar.

Rafa frykter Drogba
Didier Drogba må stoppes om Liverpool skal ta poeng på Stamford Bridge på søndag. Slik konkluderer Rafael Benitez to døgn før storkampen.

- Folk har gjerne en mening om Didier Drogba, men man kan ikke si noe annet enn at han er en veldig farlig motstander, siteres Liverpool-manageren av Daily Mail.

- Vi må håndtere den trusselen han representerer, og klarer vi det, tror jeg vi kan få med oss et godt resultat. Vi blir nødt til å gi midtstopperne ekstra støtte om det trengs, og flere spillere må ta i ett tak bakover på banen for å hjelpe dem. Det er helt avgjørende at vi klarer nøytralisere denne trusselen, legger han til.