Knusende dom over eget lag

Benitez med knusende dom over førsteomgangen mot Spurs. Spanjolen mente det var åpenbart at laget hans ble snytt for straffe i sluttminuttene. Usikkert om Skrtel og Carragher spiller mot Stoke.

Rafael Benitez var en frustrert mann etter åpningstapet for Tottenham, og slo fast at laget må vise seg fra en bedre side ved neste korsvei. Benitez var spesielt misfornøyd med første omgang. Han følte at laget hans var en større trussel fremover på banen etter pause.

- Vi spilte ikke bra, spesielt i første omgang. Men vi var langt bedre etter pause. Da presset vi hardere, og skapte mer på deres banehalvdel. Men vi må åpenbart forbedre oss om vi ønsker å vinne kamper som dette, uttalte han etter kampslutt.

- Vi må bli bedre på midtbanen, holde mer på ballen og slå bedre pasninger. Spilleforståelsen må bli bedre. Vi fremstod ikke som komfortable med ballen i laget i første omgang.

- Vi spilte mot et godt lag, så vi visste vi måtte spille bra. Vi gjorde ikke det, men vi har en ny kamp på onsdag mot Stoke, og da må vi prestere bedre.

På spørsmål om hans lag burde hatt to straffespark i sluttminuttene, var manageren klar:

- Jeg tror alle kunne se det. Spesielt måten Voronin ble løpt overende på. Det var så klart. Du kan kanskje argumentere for at den andre hendelsen var ball mot hånd, men den første var åpenbar.

Jamie Carragher skallet ned Martin Skrtel etter et kvarters spill, og begge spillerne måtte ha behandlig. Skrtel fikk en kraft smell i haka/kjeven og ble byttet ut til fordel for debutant Daniel Ayala kvarteret før slutt. Carragher måtte ut å sy et kutt i hodet, og spilte resten av kampen med bandasje rundt hodet.

- Martin ønsket å fortsette. Vi var litt bekymret for ham, men han klarte seg bra. Vi måtte bytte ham ut mot slutten, fordi han åpenbart hadde problemer. Han har nå blitt sydd. Carragher måtte også sy noen sting, så vi får vente og se om de blir kampklare til onsdag.

På denne linken kan du se hva Benitez hadde å si til BBC Sport etter kampslutt.