Kuyt ønsker Chelsea-gjentagelse

Dirk Kuyt mener de røde har ingenting å frykte etter å ha vunnet begge ligakampene mot Chelsea forrige sesong. Han håper å fortsette scorings-formen. Rooney kan miste Liverpool-kampen.

Liverpool møter Chelsea på Stamford Bridge på søndag. Dirk Kuyt mener at Liverpool ikke har noe å frykte før møtet i London. De røde vant begge ligaoppgjørene forrige sesong.
-  Ok, Chelsea hadde en 100% statistikk frem til forrige helg, men jeg bekymrer meg ikke for dem, sier Kuyt ifølge Daily Mirror.

- Hvis vi spiller på det nivået vi er kapable til, kan vi vinne der igjen. Vi vant hjemme og borte forrige sesong, så hvorfor ikke i år igjen?

- Det var en vanskelig kamp på Stamford Bridge, men jeg synes vi viste noe forrige sesong ved å vinne der.

- Ved å slå både Chelsea og Manchester United to ganger i ligaen beviste vi at vi kan slå de fleste lagene hjemme og borte.

- Chelsea har en gruppe med spillere som har spilt sammen i lang tid. De har noen fantastiske spisser som Didier Drogba og Nicola Anelka. Men vi kjenner godt til dem etter å ha møtt hverandre mange ganger.

Liverpool kan komme à poeng med Chelsea om Rafael Benítez' mannskap vinner på søndag.
- Vi vet hva vi har gjøre. På dette stadiet har vi allerede tapt to ganger. Det er like mye som hele forrige sesong i ligaen.

- Vi må bare konsentrere oss om våre egne kamper nå. Chelsea er en stor kamp, men vi må bare se etter oss selv.

- Det er for tidlig å snakke om hvor tittelen havner. Hvis vi beseirer Chelsea, vil vi være tilbake i kampen og det er det vi alle ønsker.

Forrige sesong var Dirk Kuyts mest målrike i klubben med 15 nettkjenninger. I år står han allerede bokført med fire mål på åtte kamper.
- Etter forrige sesong følte jeg meg veldig positiv da vi tok fatt på den nye sesongen. Det er en god følelse å ha scoret fire mål allerede på denne tiden av sesongen.

- De seneste månedene har jeg fortsatt fra der jeg slapp forrige sesong. Jeg føler meg trygg hver gang jeg spiller. Tilliten fra manager og lagkameratene gir utslag.

- Spillerne kjenner hverandre bedre nå, og det hjelper deg til å ha en bedre følelse med spillet og samarbeidet med dem.

- Det er selvsagt fortsatt mye rom for forbedreing både for meg selv og laget, men jeg har fått mye selvtillit fra begynnelsen av denne sesongen allerede.

- Jeg har spilt i alle kampene bortsett fra kampen i Carling Cup mot Leeds. Nå vil jeg bare forsøke å bli bedre enn jeg var forrige sesong. Jeg ønsker å gi det jeg kan for klubben.

Wayne Rooney kan miste Liverpool-kamp
Liverpool kan komme til å møte et Manchester United uten både Michael Owen og Wayne Rooney. Rooney og kona Coleen skal bli foreldre for første gang, og fødselstermin er dagen Manchester United besøker Anfield. Spissen er usikker på om han også er med til bortekampen mot CSKA Moskva i midtuken forut.

- Babyen skal komme den dagen vi møter Liverpool. Hvis Coleen drar inn og får den før, så vil jeg ikke reise til Moskva fordi jeg ønsker å være der ved fødselen, sier Rooney til Daily Mirror.

- Hvis noe skjer rundt den tiden, er jeg sikker på at jeg blir hjemme. Hvis lat går etter planen, vil jeg spille forsi det er min jobb og det er hva jeg blir betalt for.

- Jeg har ikke snakket med manageren (Alex Ferguson) om det ennå, men jeg ønsker å vær der ved mitt barns fødsel.