Kuyt starter trolig mot Skottland

Nederland tar ikke foten av gasspedalen selv om de er klare for VM, og starter med sitt sterkeste lag mot Skottland. Det betyr at Dirk Kuyt blir å finne i startelleveren, mens Ryan Babel må slite benken.

Nederlands landslagstrener, Bert van Marwijk, har bekreftet at han kommer til å stille med sitt sterkeste mannskap i VM-kvalifiseringskampen mot Skottland onsdag kveld, selv om hans lag allerede er kvalifisert for verdensmesterskapet i Sør-Afrika.

På pressekonferansen foran onsdagens kamp indikerte også van Marwijk at Ryan Babel må spille fast førstelagsfotball hos Liverpool for å komme i betraktning i startoppstillingen på landslaget.

Dirk Kuyt er fast inventar på Hollands lag, og han lover at de oransje ikke kommer til å gi ved dørene i kampen mot Skottland, selv om man allerede er klare for spill i Sør-Afrika. Hollenderne har nemlig satt seg som mål å vinne samtlige kvalifiseringskamper i sin gruppe.

- Det eneste riktige er å yte 100% for å vinne kampen. Slik er fotballen, og du må alltid være fair, uttaler Kuyt til Sky Sports News.

- Vi har også sjansen til å skrive historie, ved å vinne samtlige kamper i vår gruppe, legger 29-åringen til.