Lee fryder seg over skadefri Aurelio

Sammy Lee er meget glad for at Fabio Aurelio er tilbake i full trening. Samtidig benytter han anledningen til å rose Glen Johnson for måten høyrebacken har funnet seg til rette på i klubben.

Assistentmanager Sammy Lee er strålende fornøyd med at Fabio Aurelio er friskmeldt igjen, og mener at det er som å få en ny spiller til klubben.

- Det å ha Fabio tilbake føles som å ha kjøpt en ny spiller. Han var ikke tilgjengelig under preseason, men nå er han på full fart tilbake. Forhåpentligvis vil han konkurrere om plassene på laget i løpet av meget kort tid, uttaler Lee til Liverpoolfc.tv.

- Alle klubber ønsker å ha alle sine spillere tilgjengelige. Det bringer med seg et hyggelig problem, da du må skuffe noen når du tar ut laget. Men vi foretrekker å ha det problemet, i stedet for å ha spillere ute med skader, slår han fast.

- Rafa har gjentatte ganger sagt at han har tiltro til troppen vi har, og vi føler vi kan kjempe om sølvtøy i alle turneringer vi deltar i.

Skryter av Johnson
Lee benytter også anledningen til å skryte av Glen Johnson, etter høyrebackens gode start på sesongen. 25-åringen har gått rett inn på laget etter overgangen fra Portsmouth, og står bokført med to mål på fire kamper for Liverpool.

- Glen er en kvalitetsspiller, og jeg mener han har gitt oss en ny dimensjon. Vi prøver å rekruttere kvalitetsspillere til alle posisjoner på laget, og vi føler at vi har lykkes med dette i Glens tilfelle.

- Helt fra første dag her har han vært villig til å lytte og lære. Det er en god egenskap hos en spiller som allerede er etablert på det engelske landslaget.