Lee håper på snarlig retur for Rafa

Rafael Benítez skal gjennomgå en tredje nyresteinsoperasjon i dag. Sammy Lee håper at Rafa vil være tilbake på Melwood om et par dager. Ingen debut for Threlfall.

Rafael Benítez skal gjennomføre en tredje nyresteinsoperasjon i dag. Assistentmanager Samy Lee får dermed ansvaret for treningene, men han tror at spanjolen vil være tilbake på Melwood før laget tar fatt på de siste forberedelsene til de to Merseyside-oppgjørene i neste uke.
- Det er en vanskelig tid for ham, fordi du kjenner Rafa Benitez. Alt han ønsker å gjøre er å være der ute på treningsfeltet med spillere. Det er hans sterke side. Men han er fremdeles livlig, uttaler Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.
  
- Han skal gjennomføre sin tredje operasjon, men vi håper det ikke vil holde ham ute for lenge, forhåpentligvis bare et par dager.
  
- All kreditt til Rafa for hva han har fått på plass. Hans interesse for detaljer og organisering betyr at hvis en av oss mangler, vil det ikke være et hinder.

Rafael Benítez ble operert første gang før Arsenal-kampen i desember. Han var tilbake i garderoben mot Bolton 2.juledag, og han har siden fulgt alle kampene fra tribunen.

- Du får absolutt et annet syn på ting der oppe, men han ser ting som jeg ikke gjør når vi begge er på bakkenivå. Så det er ingen forskjell der, spøker Lee.

Spillerne var meget skuffet etter 0-0 mot Stoke. Sammy Lee mener det er et tegn på hvor langt Liverpool har kommet.
- Det er en målestokk for dette laget i øyeblikket. Vi spiller på bortebane og får ett poeng i Premier League, men vi er skuffet. Oppskaket er litt sterkt, men guttene var meget skuffet.

- Vi gikk for alle tre poengene, men vi må ta med oss det positive. Kampen utviklet seg ikke slik vi ønsket. Vi hadde kontroll, men mistet den, Det positive er at vi fikk med oss ett poeng og at vi ikke slapp inn mål fra de mange, mange dødballene de hadde.

Ekspertene uttrykte at Chelsea nå er ute av tittelkampen etter 0-3 mot Manchester United. Sammy Lee er uenig.
- Mange eksperter har uttalt at det bare er ett lag som kan vinne ligaen. Det kjøper jeg ikke. Du kan ikke avskrive lag i januar. Vi kan ikke se over skuldrene våre. Vi må gjøre det vi må.

Ingen debut for Threlfall
Robbie Threlfall ble lånt ut til Stockport like over nyttår. "The Hatters" var i aksjon for første gang i går etter at leieavtalen ble sluttført. Backen fikk ikke debutert, men satt på benken samtlige 90 minutter i 1-1-kampen borte mot Swindon.