Leicester forhandler med Ajdarevic

Astrit Ajdarevic er i forhandlinger md Leicester om en permanent kontrakt, men avslører også at en Premier League-klubb er interessert. Jack Hobbs på årets lag i League One.

Astrit Ajdarevic ble i mars utlånt til Leicester for resten av sesongen. Midtbanespilleren har spilt totalt fire kamper for League One-mesteren, alle som innbytter. Nå kan svensken bli værende i Leicester.
- Det er en mulighet for det. Klubbene forhandler akkurat nå. Leicester forhandler med både Liverpool og min agent, sier Ajdarevic til fotbollskanalen.se.

Leicester har igjen én kamp denne sesongen. Deretter utløper utlånskontrakten.
- Det var vanskelig å komme inn på laget i og med at de ledet ligaen og alt gikk bra. Jeg kom mer som en hjelpende hånd, men jeg har tillit og har fått spille noen store kamper for klubben. Det føles mye bedre enn tidligere fordi jeg har spilt på et lag.

Manager Nigel Pearson skal være fornøyd med den svenske U19-landslagsspilleren, og ser gjerne at Ajdarevic fortsetter karrieren på Walkers Stadium.
- Han er tilfreds og sier han vil ha meg med neste sesong i Championship. Da antar vi selvfølgelig det om det blir slik at jeg blir værende.

Ajdarevic avslører at han også har tilbud fra en Premier League-klubb.
- Det er Leicester og et lag som er spesielt interessert. Det andre er ingen storklubb som Liverpool eller Manchester United, men det er en Premier League-klubb.

Sist vinter forsøkte Blackburn å hente svensken, men overgangen gikk i vasken da Paul Ince fikk sparken. Istedenfor ble det et opphold i League One, men Astrit Ajdarevic er glad for låneavtalen.
- Skal jeg være helt ærlig så visste jeg ikke så mye om Leicester fra tidligere, men nå som jeg har vært her, vet jeg ta det er en virkelig stor klubb. Med fansen her er klubben for stor for både League One og Championship. Kapasiteten finnes for Premier League.

Ajdarevic er for øyeblikket utlånt til Leicester. Ifølge fotbollskanalen.se inneholder avtalen en klausul som gjør at lånet kan bli permanent.

Jack Hobbs på årets lag i League One
Jack Hobbs har hele sesongen spilt på lån i Leicester, men signerte en permanent kontrakt med "The Foxes" før helgen. Midtstopperen har imponert såpass i League One at han ble stemt inn på PFA League One Team of the Year.