Lennon ute mot de røde

Aaron Lennon, Benoit Assou-Ekotto og Jonathan Woodgate ventes å være uaktuelle når Tottenham spiller på Anfield neste søndag. Godt Nytt År!

Hurtigtog skadet
Lynraske Aaron Lennon, som spiller for Tottenham, har pådratt seg en lyskeskade og ventes å være ute de nærmeste to ukene.

- Han har fått en liten lyskestrekke og vil være ute i et par uker, bekreftet manager Harry Redknapp i dag.

Tottenham er et av de lagene som forventes å kjempe om en plass blant topp fire i Premier League sammen med Manchester City, Aston Villa og Liverpool. Laget fra nord i London er neste motstander for de røde, da lagene utfordrer hverandre til duell på Anfield søndag 10.januar.

Harry Redknapp sier samtidig at midtstopper Jonathan Woodgate fortsatt er "langt, langt unna" et comeback etter skade, men Spurs har Ledley King tilbake fra skade, i tillegg til Michael Dawson og det faktum at Sebastian Bassong noe overraskende ikke kom med i troppen til Kamerun for det afrikanske mesterskapet. Redknapp aviser derfor rykter om mulig kjøp at Matthew Upson hos West Ham, da man har mange nok og gode nok midtstoppere i klubben.

En som var ment å være med i det afrikanske mesterskapet var Benoit Assou-Ekotto, som sammen med landsmannen Bassong scoret målene da Liverpool tapte 2-1 i London under ligaåpningen. Venstrebacken har imidlertid meldt forfall etter å ha blitt skadet i siste ligakamp mot West Ham, og vil ikke være tilgjengelig mot Liverpool uansett.


Godt Nytt År!
Liverpool.no og LFCSCSB ønsker alle sine lesere/medlemmer et riktig godt og fremgangsrikt nytt år!