LFC TV fortsetter sendingene

Liverpool FC bekrefter at klubbens egen TV-kanal, LFC TV, vil fortsette sendingene til tross for at Setanta i Storbritannia nå er satt under administrasjon. Seere online blir ikke påvirket.

Setanta i Storbritannia ble tidligere i dag satt under administrasjon etter at det ikke lyktes å få i stand en finansieringsavtale for å redde tv-selskapet. Kanalene Setanta Sports 1, Setanta Sports 2 og Setanta Sports News ble tatt av luften klokken 19.00 norsk tid. Liverpools egen tv-kanal, LFC TV, er heller ikke lenger tilgjengelig på Setantas plattform, men brukere online og internasjonalt påvirkes ikke.

- LFC TV sender foreløpig som normalt og vil fortsette med det inntil videre. Etter at det ble offentliggjort at Setanta GB ikke lenger er i drift, vil det bli noe stopp i tjenesten vår for britiske tv-seere, skriver Liverpool FC i en pressemelding.

- Mens vi fortsetter å produsere direktesendt og forhåndsopptatt innhold som normalt til kanalen, undersøker vi alle tilgjengelige muligheter for å returnere til sendinger på de britiske øyer så fort som mulig.

- Vi fortsetter å følge situasjonen, men ønsker å påpeke at våre seere online og internasjonalt vil forbli upåvirket og at Liverpool Football Club fortsatt vil sikre fremtiden til LFC TV.

LFC TV er gratis tilgjengelig online inntil videre for alle supportere i UK og Irland.