Liverpool-Debrecen på Viasat 4

Liverpools første kamp i gruppespillet i Champions League vises direkte på Viasat 4 onsdag 16.september. Blackburn støtter Liverpools VM-kandidatur.

Viasat bekrefter i ettermiddag at Liverpools åpningskamp i gruppespillet i Champions League sendes direkte på Viasat 4. Oppgjøret mot Debrecen spilles onsdag 16.september klokken 20.45.

Viasat har foreløpig satt opp følgende kamper på sitt sendeskjema for 15./16.september.

Tirsdag 15. september:
Besiktas-Manchester United. Direkte på Viasat Fotball.
FC Zürich-Real Madrid. Direkte på Viasat Sport.
Juventus-Bordeaux. Direkte på Viasat Motor.

Onsdag 16. september:
Liverpool-Debrecen. Direkte på Viasat 4.
Inter-Barcelona. Direkte på Viasat Fotball.
Standard Liege-Arsenal. Direkte på Viasat Sport.

Viasat lanserer fotballkanalen Viasat Fotball 15.september. Her kommer hovedkampen på tirsdager til å gå, mens Viasat 4 får som tidligere hovedkampen på onsdager. Det blir fortsatt direktesendinger på Viasat Sport og Viasat Motor, samt Viasat Xtra. Viasat SportN legges ned fra 15.september.
- Vi lager Viasat Fotball og tydeliggjør vår satsing på sport med fem sportskanaler, sier sportsjefen i Viasat, Stian Aune Kleppo til Kampanje.com.

Sportspakken til Viasat (på parabol) vil ha en pris på 199 kroner, og Kleppo tror det er marked for dette tilbudet.
- Det vil jo vise seg, men vi mener vi nå lager et attraktivt betal-tv-tilbud. Både Viasat og jeg er hellig overbevist om at det er et marked for dette. Vi har golf-kanal og motor-kanal og en hd-kanal, og dette er med å tydeliggjøre budskapet vårt og innholdet vårt. Vi er ikke i tvil om at dette kommer til å funke. Dette blir et riktig og viktig og attraktivt produkt for en tv-kunde, sier Kleppo til Kampanje.com.

I tillegg skal TV2 Sport sende en kamp fra hver spilledag.

Blackburn støtter Liverpools VM-kandidatur
I går gikk Wigan Athletic ut og støttet Liverpools søknad om å bli VM-by i 2018. Nå gjør Blackburn Rovers det samme. Rovers vil stille treningsfasiliteter til disposijon for de deltagende nasjoner som skal spille i Liverpool dersom England får VM i fotball i 2018.

Liverpools byrådsleder Warren Bradley karakteriserer Lancashire-klubbens støtte som fabelaktig.