Liverpool Res - Bolton Res 3-1

Liverpools reservelag vant 3-1 mot Bolton i hjemmedebuten på Prenton Park. Målscorere var Gerardo Bruna, Jordy Brouwer og Alexander Kacaniklic. Daniel Ayala ut med skade.

Liverpools reservelag spiller sin første hjemmekamp for sesongen, når de er vertskap for Bolton på Prenton Park i kveld. Chris Mavinga debuterer etter overgangen fra Paris St. Germain. Avspark klokken 20.45.

Liverpool: Peter Gulacsi; Stephen Darby [kaptein], Daniel Ayala (Emmanuel Mendy 85), Chris Mavinga, Steven Irwin; David Amoo (Alexander Kacaniklic 70), Victor Palsson, Daniel Pacheco, Gerardo Bruna; Nikola Saric (Jordy Brouwer 55), Nathan Eccleston.

Ubenyttede reserver: Deale Chamberlain, Christopher Buchtmann.

Bolton: Adam Bogdan, Joe Riley (Aaron Mooy 21), Chris Stokes, Sam Sheridan, Rhys Bennett, Chris Basham, Stuart McDonald, Adam Blakeman, Danny Ward, Javlon Campbell, Michael O'Halloran.

Ubenyttede reserver: Robert Lainton, Zoltan Harsanyi, Marcos Michail.

Ifølge LFC TV kommer Victor Palsson og Dani Pacheco til å utgjøre Liverpools sentrale midtbane. Nikola Saric og Nathan Eccleston danner spisspar. Stephen Darby skal spille høyreback med Steven Irwin på motsatt side.

1.OMGANG

Bolton tar avspark. Regner kraftig på Prenton Park.

4.min: Darby bryter et forsøk på gjennomspill.

6.min: Fine kombinasjoner på venstresiden. Bruna skyter utenfor fra like utenfor 16-meteren.

10.min. Boltons andre corner. Ayala klarerer greit.

12.min. Svært rolig innledning. Mye balltrilling på midtbanen.

13.min: Innkast til Bolton. Ballen får stusse. Ayala klarerer til nytt innkast. Innlegg fra høyre. Gulacsi plukker greit.

14.min 1-0 BRUNA: Saric blir lagt ned på cirka tyve meter. Bruna skyter. Ballen skifter retning i muren, setter keeper ut av spill og går i mål.

18.min:: Joe Riley skaller sammen med Bruna. Bolton-spilleren får et kutt og må ha behandling. Opphold i spillet på tre minutter.

21.min: Bytte Bolton. Riley kan ikke fortsette. Mooy inn for Riley.

22.min: Flott ball inn i feltet, men ingen røde til å ta i mot innlegget.

23.min: Ayala er sjef i lufta. Får headet ut til corner. På hjørnesparket får Bennett headet fritt, men ballen havner et godt stykke utenfor.

25.min: Amoo kjemper seg til et hjørnespark. Bruna slår inn fra høyre, men forbi alle.

26.min: Eccleston mottar en pasning med ryggen mot mål, forsøker å vende opp, men blir lagt ned. Nytt frispark fra 20 meter i omtrent samme situasjon som ved scoringen. Bruna skyter denne gang i muren.

29.min: Irwin avanserer. Skyter utenfor fra 16-meter. Bogdan slenger seg og redder greit.

31.min: Frispark Liverpool. Kort ball. Pacheco slår inn, men avblåst for frispark. Nå styrtregner det i Birkenhead.

33.min: Frispark mot Irwin. O'Halloran slår inn. Basham header himmelhøyt over mål.

35.min: Plutselig stoppet det å regne.

36.min: Eccleston slår lavt, flott inn foran mål fra venstre. Saric rekker ikke frem.

37.min: Darby vinner en corner. Bruna slår lavt tilbake. Pachecos harde avslutning fra langt hold suser utenfor.

40.min: Flott ball ut mot Amoo. Amoo passerer sin back. Kommer helt til 5-meteren. Skyter fra skrått hold. Rett på Bogdan og til corner. Corneren bokses ut av Bogdan.

45.min: Amoo sender i vei en langball mot Eccleston. Keeper Bogdan er ute og plukker.

Tilleggstid: 5 minutter.

45.+1.min: Bolton kommer tre mot tre. Ballen ut til Mooy på venstre. Skuddet/innlegget tar Gulacsi seg greit av.

45.+2.min: Darby får klarert.

45.+3.min: Saric med ball mot Eccleston, men keeper avverger.

45.+4 min: Mooy vender vekk flere spillere. Skyter fra 16-meter. Gulacsi må avverge til corner.

PAUSE

Pauserapport: En relativt sjansefattig kamp i Liverpools første reservelagskamp på Prenton Park. John McMahons mannskap leder 1-0 takket være et frisparksmål av Gerardo Bruna. Ballen gikk via muren og i mål. Hjemmelaget har vist brukbart pasningsspill, men med enda større nøyaktighet kunne ledelsen ha vært større. Den våte gressmatten bidrar ikke til å gjøre pasningsspillet lettere. Til tider striregnet det på Birkenhead. Pacheco har klart seg greit i en playmakerrolle. Saric og Eccleston har også vært toneangivende fremover. Amoo har hatt Liverpools beste mulighet utenom målet. Bolton har sjelden skapt problemer for Liverpools forsvar.

2.OMGANG

46.min: Liverpool sparker i gang. Ingen bytter.

46.min: Flott innlegg fra Amoo. Bruna skyter på helvolley. Ballen havner i nettveggen.

49.min: Amoo viser flott hurtighet. Kommer til dødlinja, men blir taklet av Bennett. Bruna sender hjørnesparket bak mål.

54.min: Amoo på farten igjen. Får ny corner. Bogdan plukker greit hjørnsparket.

55.min: Bytte Liverpool. Brouwer for Saric.

56.min 2-0 BROUWER: Tilbakepasning til Basham. Han skal klarere, men skyter ballen i Brouwer. Nederlenderens første ballberøring. Ballen havner i nota. Brouwer har vært 16 sekunder på banen!

61.min 2-1 BLAKEMAN: Ping-pong i feltet. Gulacsi redder utmerket første gang. Mavinga får også ballen bort. Til slutt får Bolton ballen over streken.

63.min: Ward rager høyest på et innlegg. Headingen går ufarlig til side for mål.

64.min: Nydelig forarbeid av Pacheco. Ballen havner hos Amoo. Ballen lavt, hardt inn, men Bolton kommer foran Brouwer. Takles ut til corner. Corneren er resultatløs.

66.min: Mooy skyter utenfor fra et par og tyve meter.

68.min: Amoo viser sin hurtighet. Stokes drar kantspilleren i trøya for å stoppe ham. Korrekt gult kort.

69.min: Nydelig ball fra Bruna. Akkurat i det Eccleston skal avslutte, takler Bennett.

70.min: Bytte Liverpool. Kacaniklic for Amoo. Bruna tar plass på høyresiden.

72.min: Eccleston spiller Brouwer, og videre til Bruna. Bruna fyrer ballen himmelhøyt over.

73.min: Mooy skrur ballen inn i feltet. Ingen Bolton-spillere møter. Målspark.

75.min: O'Halloran avblåst for offside.

76.min: Kacaniklic legges ned på vei forbi nede ved dødlinja. Bogdan får ikke tak i ballen, men Bolton får klarert til slutt.

77.min: Pacheco dribler vekk et par spillere. Bogdan redder mesterlig.

78.min: Bruna skyter fra hjørnet av 16-meteren. Bogdan redder.

79.min: Ayala høyt oppe for å heade. Faller forkjært.

80.min: Kjapt angrep av Bolton. Mooy skyter. Gulacsi må vippe ballen til corner.

81.min 3-1 KACANIKLIC: Liverpool kontrer. Eccleston fosser frem, slår inn. Ballen går i en Bolton-spiller. Kacaniklic setter inn returen.

83.min: Nydelig gjennomspill. Bogdan påpasselig frempå.

84.min: Mavinga forsøker frispark. Liverpool får klarert.

85.min: Bytte Liverpool. Mendy inn Ayala. Ayala ser ut til å ha smerter etter fallet. Darby tar plass i midtforsvaret.

86.min: Bennett gult kort.

87.min: Gavepakke fra Bogdan. Ballen spilles rett til Pacecho. Bogdan gir seg ikke. Kaster seg inn. Får ballen ut til kast.

89.min: Bruna skyter knallhardt rett på keeper.

90.min: Frispark imot. Mavinga må til slutt klarere ballen bort fra målstreken.

90.min: Skifter fort. Ecceleston nære frempå på motsatt side.

92.min: Kacaniklic blir taklet av Bennett i farlig posisjon.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpools reservelag tok etter hvert en komfortabel seier i den første hjemmekampen på Prenton Park. De røde ledet 1-0 til pause, men Jordy Brouwer hadde bare vært på banen i 16 sekunder da han doblet ledelsen. Nederlenderen jaget en ball og ballen ble spilt rett i ham. ballen havnet i mål. Bolton svarte kun fem minutter senere. Gjestene la litt press på og yppet seg litt. Alexander Kacaniklic' scoring ni minutter før slutt avgjorde kampen. Liverpool var hele tiden hakket bedre enn "The Trotters", og fremviste bra pasningspill. Daniel Pacheco gjorde en flott figur som playmaker på midtbanen, og var Liverpool beste. Daniel Ayala gikk ut fem minutter før slutt med en skade etter å ha falt forkjært. Midstopperen gikk rett i garderoben med reservelagets lege.