Liverpool til Oslo i sommer

Liverpool kommer til Oslo for å spille preseasonkamp mot Lyn, på Ullevaal eller Bislett Stadion onsdag 5.august. Siste om billettsalget. Sjekk resten av pre-season-programmet.

Liverpool FC har i dag bekreftet sitt preseason-opplegg, og den gledelige nyheten er at de røde kommer til Norge også i sommer. I fjor møtte som kjent Liverpool Vålerenga på Ullevaal i august. Denne gangen er det Lyn som blir motstander.

Usikkert hvor kampen spilles
Det er foreløpig usikkert om kampen blir spilt på Ullevaal eller Bislett Stadion. Det avhenger av om Vålerenga blir trukket ut med hjemme- eller bortekamp i returoppgjøret i 3.kvalifiseringsrunde av UEFA Europa League.
- Vi har et godt håpe om at dette skal ordne seg slik at vi kan spille på Ullevaal, sier Lyns sportssjef Rolf Magne Walstad til VG Nett.

Etter det liverpool.no erfarer kan løsnigen også bli at Vålerengas e-cupkamp legges til Bislett, og dermed kan Lyn-Liverpool gå av stabelen på Ullevaal. En avklaring kan komme i løpet av inneværende uke. Bislett har en kapasitet på omtrent 15000 tilskuere, mens Ullevaal tar omtrent 10000 flere.

Kampen er et samarbeid mellom Lyn og Team Halden der sistnevnte er den som har fått Liverpool til Norge i år som i fjor.

Liverpool starter imidlertid sommerkampene mot FC Gallen i Sveits den 15.juli, før de krysser grensen og møter Rapid Wien i Østerrike den 19.juli.

Deretter går turen til Asia, og kamper mot Thailand i Bangkok den 22.juli og mot Singapore på landslagsarenaen til Singapore den 26.juli.

Ferden går videre til Spania, og kamp mot Espanyol den 2.august. Dette som en del av overgangsavtalen til Albert Riera.

Billettsalget
Da er altså Liverpool klar for en ny Oslo-visitt. Denne gangen skal det spilles mot Lyn onsdag 5.august. I likhet med i fjor vil supporterklubben samarbeide med arrangøren angående billettsalget.
Geir Andersen i Team Halden opplyser at de regner med å starte billettsalget rett før eller rett etter 17. mai. Interessen allerede er stor etter at kampen ble offentliggjort tidligere i dag. De kommer til å legge tilrette for at flest mulig Liverpoolsupportere kommer innom portene. Salgdetaljer vil komme på supporterklubbens hjemmeside etterhvert.

Følg med på liverpool.no for ytterligere informasjon i dagene som kommer.

Meld deg inn i supporterklubben slik at du får tilbud om billetter først.

Supporterklubbens Tore Hansen opplyser at Rockefeller allerede er booket til stort supportertreff kvelden før kamp. The Betales er allerede på stand-bye og SOS og andre spennende gjester er allerede invitert over fra Liverpool. Hold dermed av disse datoene for å få med deg noen fine røde dager i Oslo


Liverpools preseason-kamper 2009:
(NB: alle avsparktider er lokale)

Juli:
 
15 v FC St Gallen
AFG Arena, St Gallen
Avspark 20.00
 
19 v Rapid Wien
Ernst Happel Stadium, Wien
Avspark 19.15
 
22 v Thailand
National Stadium, Bangkok
Avspark 20.00
 
26 v Singapore
National Stadium, Singapore
Avspark 20.00
 
August:
 
2 v Espanyol
Cornella-El Prat Stadium, Barcelona
Avsparktidspunkt ikke bekreftet
 
5 v Lyn
Oslo (kamparena ikke bekreftet)
Avspark 19.00

Liverpoolfc.tv melder at det kan komme en kamp i tillegg til disse.