Lucas avviser mulige flytteplaner

Til Liverpools hjemmeside benekter Lucas at han kommer til å vurdere sin fremtid i klubben etter denne sesongen. UEFA avviser rykter om at det kan bli dannet en ny superliga.

Brasilianer dementerer
Etter at Lucas Leiva var blitt sitert i en brasiliansk avis om at han vil vurdere sin fremtid i Liverpool etter denne sesongen, da han må spille regelmessig klubbfotball for å kunne håpe på å komme med i VM for Brasil, har spilleren selv avvist dette i et intervju med liverpoolfc.tv.

- Jeg har aldri tenkt på å forlate Liverpool, forklarer midtbanespilleren.

- Jeg har tre år igjen av min kontrakt og jeg trives virkelig her. Min samboer trives også i Liverpool og alle i klubben støtter meg. Det har ikke falt meg inn å reise herfra.

- Ingen planer om superliga
UEFA avviser blankt påstander i flere medier om at man vurderer å innføre en superliga til å erstatte Champions League. Organisasjonen ECA, som representerer 137 av de største klubbene, benekter også at de skal ha vært positive til slike tanker.

- Folk må ikke blande filosofi og realitet. Når det gjelder presidenten (Platini) i forhold til et slikt forslag (superliga) er det ikke aktuelt, forteller ikke navngitt ansatt i UEFA til Reuters.

- Han er alltid åpen for dialog og måter å kunne forbedre turneringer i UEFA på som følge av tiden, men han har sine egne oppfatninger om fotball og en av oppfatningene er at han er helt i mot en superliga.

- Ingen i UEFA arbeider for en superliga. Det har ganske enkelt ikke vært et tema, sier at annen kilde i UEFA.

- ECA beklager disse ubegrunnede ryktene som bare kan skade harmonien i den europeiske fotballfamilien, sier en ikke navngitt representant fra ECA.

- Vi har aldri hatt til hensikt å sette ut i livet en slik turnering. Vi har aldri diskutert det og det har aldri vært på vår dagsorden.