Marca: - Fremskritt i forhandlinger

Ifølge Marca er det fremskritt i forhandlingene mellom LFC og Real Madrid om Alonso og Arbeloa. Real vil ha Silva. Daily Mirror hevder at Barcelona vil tilby Mascherano en kraftig lønnsøkning.

Den spanske sportsavisen Marca hevder at det er fremskritt i forhandlingene om Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso. Real Madrid har også pekt ut David Silva som sitt neste transfermål, og vil starte samtaler med Valencia så snart overgangene til Liverpool-duoen er i havn. 

Daily Mirror påstår at Alvaro Arbeloas agent, Manuell Garcia Quillon, er i den spanske hovedstad for samtaler med Real Madrid. En avtale forventes å bli sluttført i løpet av få dager. Real Madrid og Liverpool er ennå ikke enige om en overgangssum. Benítez ønsker £5M for forsvarsspilleren.

Den engelske tabloidavisen tror at Barcelona vil komme med et bud på £25M på Javier Mascherano. Rafael Benítez vil avvise ethvert bud, men må kanskje tilby midtbanespilleren en bedre personlig kontrakt. Ifølge en kilde nær den argentinske landslagsspilleren er han interessert i å snakke med Barcelona. Katalanerne skal være villig til å gi ham en kraftig lønnsøkning, fra £25000 til £80000 i uken.