Martin debuterte for Leeds

David Martins låneopphold i Leeds United har ikke blitt noen stor suksess, men Liverpools utlånte reservekeeper debuterte i alle fall for Yorkshire-klubben i forrige uke.

Debuten kom i cupen for lagene i League One og League Two, som på øyriket kalles Johnstone's Paint Trophy.

Leeds møtte nemlig Accrington Stanley i områdesemifinalen i denne turneringen sist tirsdag, og dermed var det en utlånt Liverpool-keeper som stod i mål for begge klubbene. Dean Bouzanis voktet nemlig buret for gjestene, men kunne ikke forhindre at kollega Martin triumferte etter kampslutt, ettersom Leeds vant kampen 2-0 og dermed er klare for områdefinale i turneringen mot Carlisle United.

Martin klarte altså å holde buret rent i debuten, trass i at Accrington var svært nær ved å score ved et par anledninger. Blant annet hadde de et skudd som traff innsiden av stolpen.

Martin avslutter sitt låneopphold på Elland Road den 28.desember. Det betyr at Liverpool-keeperen neppe får flere kamper for Leeds. I helgens 1-0 seier over Southampton var nemlig Casper Ankergren tilbake mellom stengene, mens Martin ble henvist til innbytterbenken nok en gang.

Leeds skal spille to ligakamper til før Martin returnerer til Liverpool. Det er hjemme mot Hartlepool 2.juledag, og borte mot Stockport 4.juledag. Men det er ingenting som tyder på at den utlånte sisteskansen slipper til i noen av de to kampene, og dermed blir han mest sannsynlig stående med kun en kamp for Leeds på en drøy måneds opphold i Yorkshire.