Mascherano tilbake - Aurelio i rute

Benítez bekrefter at Mascherano slutter seg til troppen i dag. Aurelio er i rute etter kneskaden. Supportere oppfordrer Rafa til å beholde Alonso.

Mascherano tilbake i dag
Javier Mascherano slutter seg til Liverpools treningsleir i dag. Det bekrefter Rafael Benítez overfor LFC TV. Argentineren fikk innvilget ekstra fri for å være sammen med sin høygravide kone. Nå har paret blitt foreldre for annen gang, og spilleren skal være klar til å starte preseason-treningen.

Aurelio i rute
Fabio Aurelio er ute med en kneskade han pådro seg i ferien under lek med barna i hagen. Benítez opplyser at spilleren er godt i rute for å bli skadefri. Brasilianeren trener for tiden på ergometersykkel. Klubblege Mark Waller bekrefter at Aurelio oppholder seg i Brasil, men ville ikke si noe om tidspunktet for når backen kunne forvente å være tilbake i spill.

- Ikke selg Alonso
The Guardian rapporterer at supportere som var til stede under St.Gallen-Liverpool tydelig har tatt en standpunkt når det gjelder Xabi Alonsos fremtid. Den røde hærskare oppfordret Rafael Benítez til å beholde midtbanespilleren gjennom å vise frem et banner med teksten: "Don't let Xabi go".