Mascherano urolig for fremtiden

Mascherano er lykkelig i Liverpool, men vet at et godt bud fra en annen klubb kan bety at må forlate klubben. Nå har imidlertid argentineren fokus på ligainnspurten. Yuri Zhirkov linket.

Javier Mascherano innrømmer at han trives utmerket i Liverpool. Likevel vet midtbanespilleren at dersom en klubb kommer med et meget godt bud, kan LFC være villig til å selge. I øyeblikket er likevel fokuset rettet mot ligainnspurten. 
- Nå er hovedsaken å forsøke å vinne ligaen, og da må jeg tenke på hva jeg skal gjøre, men jeg liker meg her, sier Javier Mascherano til Sky Sports News.

- Jeg har ingenting dårlig å si om Liverpool som by eller klubb fordi de er storartete med meg, men selvsagt vet du aldri hva som kommer til å skje. Dersom en klubb kommer med et godt tilbud og klubben sier "ok du må dra", så vil jeg reise - man vet ikke.

Manchester United ligger tre poeng foran Liverpool og har én kamp mindre spilt. Mascherano vet at det blir vanskelig å vinne ligaen, men nekter å gi opp tittelkampen.
- Vi har mulighet til å vinne ligaen, men det blir ikke lett. Det avhenger av United. Vi må vinne alle kampene mens vi venter på at United avgir poeng.

- Vi er i tittelkampen, men det er vanskelig nå. De er i god form, men vi vet at de har noen vanskelige kamper. Kanskje de kan avgi poeng.

- Det viktigste er å forsøke å vinne alle kampene. Hvis vi kan vinne (alle kampene), så har vi kanskje en sjanse. Dersom vi ikke klarer å vinne dem alle, vil det bli vanskelig.

Javier Mascherao har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2012.

Yuri Zhirkov linket
Daily Post North Wales hevder at Rafael Benítez er interessert i den russiske venstrebacken Yuri Zhirkov. CSKA Moskva-spilleren er verdsatt til £15M, og skal også være et transfermål for Chelsea. Liverpool kan komme til å finansiere et kjøp ved å selge Andrea Dossena tilbake til Italia. Zhirkov var en av stjernene på det russiske landslaget som nådde semifinalen i EM 2008.
- Zhirkov er en spiller på høyt nivå. Han ville fått vist sitt potensial ved å spille i en så sterk liga som engelske Premier League, sier CSKA Moskva-manager Zico.