Mascherano vag om fremtiden

Mascherano var meget vag da han ble spurt om sin fotballfremtid av Sky Sports i går. Det har blitt mat for britisk tabloidpresse. Pressen spekulerer også i at Babel byttes mot Pavlyuchenko i januar.

Da Sky Sports 2 ville vite hvor Javier Mascheranos fotballfremtid lå etter kampslutt mot Fiorentina i går kveld, svarte argentineren som følger:

- Jeg snakker kun om fotball, ikke om kontrakter og penger. Jeg ønsker å spille.

- Jeg spiller for Liverpool, jeg er en Liverpool-spiller, og som manageren sier så har jeg to år igjen av min kontrakt. Så jeg tror ikke jeg behøver å si noe mer.

- Jeg vil fortsette å spille, og vil prøve å gjøre mitt beste for Liverpool.

Britisk tabloidpresse har altså begjærlig grepet tak i disse uttalelsene, og spekulerer igjen i det vide og det brede om at midtbanespilleren vil nekte å skrive under en ny kontrakt for å få i stand en overgang til Barcelona, enten i januar eller til sommeren.

Babel byttes i Pavlyuchenko?
Ikke alltid like pålitelige Daily Mail hevder at Rafael Benitez ivrer etter å få i stand en byttehandel med Tottenham i januar, der Ryan Babel sendes til White Hart Lane mot at Spurs sin "glemte" spiss Roman Pavlychenko går motsatt vei. Russeren befinner seg bak Jermain Defoe, Peter Crouch og Robbie Keane i spisskøen hos Tottenham.