McAuley fornøyd med Dalla Valla

Hugh McAuley er fornøyd med hva Lauri Dalla Valle har prestert for juniorlaget denne sesongen. Finnen holder beina godt plantet på jorda. Lårstrekken ikke alvorlig. Adam Pepper kan miste finalene.

Lauri Dalla Valle har scoret syv mål på seks kamper i FA Youth Cup denne sesongen. Hugh McAuley roser den finske 17-åringen.
- Han er typisk lik en Michael Owen eller en Fernando Torres i det at han er målscorer, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

- Han er instinktiv. Han er alltid ute etter å nå pasningene. Han er alltid ute etter å løpe inn i feltet og skape problemer for motstanderens forsvar. Han er veldig rask og veldig skarp i straffefeltet. Det er mange likheter med Michael ved at han er en målscorer og elsker å score mål. Han er kjapp fremme på halvsjanser og returer i straffefeltet.

- Han vet at han har mye å gjøre, mye å jobbe med som alle unge spillere. Men han har et touch og et instinkt som gir ham scoringer. Han har gjort det hele sesongen. Gutten blir sterkere. Hans spilleforståelse har forbedret seg mye, og han holder også bedre på ballen.

- Det er deler av spillet han trenger å jobbe med og forbedre, men han fortsetter å score mål på juniornivå. Det er viktig at han får riktig utvikling. Juniorcupen gir ham den utviklingen til å gå videre og bli bedre.

- Han er et fremragende prospekt for fremtiden.

Dalla Valle er storfornøyd med å ha scoret fire mål i de to semifinalekampene mot Birmingham, men tar ikke av etter suksessen.
- Jeg er fornøyd med å ha scoret to mål i den første kampen og to i den andre kampen. Jeg er spiss. Jeg forsøker å score, og det gjør jeg, så jeg er glad.

- Jeg prøver å komme i scoringsposisjoner, og det går bra. Jeg vil alltid forsøke å gjøre mit beste. Det er lett for meg å holde beina på jorda. Jeg er alltid slik. Jeg tenker alltid på at jeg er Lauri.

- Det var enkelt å slå seg ned i landet fordi jeg hadde mange folk til å hjelpe meg. Det tok noen måneder å tilpasse seg det engelske spillet fordi det går mye fortere og er mer fysisk, men det går bedre nå.

- Jeg venter på finalen. Det vil bety mye å vinne den fordi det vil bli mitt først trofé i England.

Lauri Dalla Valle ble byttet ut mot Birmingham med en lårstrekk, men det var mer som enn forsiktighet enn noe annet.

Adam Pepper kjemper imidlertid en kamp mot klokken for å bli klar til den første finalekampen 22.mai. Midtbanespilleren pådro seg en lyskeskade og forlot stadion på krykker. Liverpool håper at skaden ikke er så alvorlig som først antatt slik at han rekker første kamp om fire uker.