McMahon fornøyd med Pacheco

John McMahon skryter av Daniel Pacheco etter 3-1 seieren over Bolton på Prenton Park i går kveld. Spanjolen spilte i en offensiv sentral midtbanerolle, og var en konstant trussel for gjestene.

Gerardo Bruna, Jordy Brouwer og Alexander Kacaniklic besørget målene for Liverpool i går kveld, men det var altså Pacheco som stjal overskriftene.

- Daniel var fantastisk. Han var livlig, og ønsket hele tiden ballen. Han skapte mye hodebry for Bolton gjennom hele matchen, uttaler reservelagsmanager McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det var fint å vinne, og jeg syntes vi fortjente de tre poengene. Jeg liker at vi spiller på Prenton Park, og jeg håper seiersrekken her fortsetter.

- Jeg ble ikke overrasket over at vårt første mål kom på et Gerardo Bruna-frispark. Han trener frispark i timevis på Melwood hver dag, og gutten er en kvalitetsspiller.

- Jordys mål var et godt eksempel på at det lønner seg å sette forsvarsspillere under press, og å være på riktig sted til å høste fruktene etterpå.

- Det var også flott for Alex at han fikk komme på banen og score. Dette var hans første kamp for oss, så det vil gi ham mye selvtillit.

- Det var mye positivt å ta med seg fra kampen, og jeg syntes tempoet var godt. Som stab krever vi fortsatt mer av guttene, og det er fortsatt ting vi kan bli bedre på, så vi vil fortsette å jobbe, avslutter McMahon.