Michael Shields løslates

Liverpool-supporteren Michael Shields har blitt benådet av justisminister Jack Straw. Shields har sittet i fengsel i fire år etter å ha blitt dømt for en voldelig handling begått av en annen person.

22-åringen fra Liverpool ble arrestert i Bulgaria i etterkant av Champions League-finalen i Istanbul, etter et angrep på en kelner. Utenriksminister Straw har nå benådet Shields, etter å ha erklært ham "moralsk og teknisk uskyldig" i ugjerningen han har blitt dømt for av bulgarske domstoler. Det melder BBC News.

- Det er på det rene at en annen mann nå muntlig har tilstått ugjerningen i flere vitners nærvær, og dette sammen med tidligere tilgjengelige bevis, har overbevist meg om at Mr Shields er uskyldig, siteres Jack Straw.

Michael Shields har den siste tiden sonet ved et fengsel i Warrington, etter at han først sonet en tid i bulgarske fengsler.

Ifølge 22-åringens advokat, skal Michael Shields være "helt i skyene" som en følge av de gode nyhetene han ble overbrakt.

- Først trodde han ikke det var sant, etter alle disse årene med nye skuffelser. Han ble helt ekstatisk, og det er også familien hans, uttaler advokat Wheate.