Nemeth tilbake på topp

Krisztian Nemeth er tilbake i angrepet når Liverpools reservelag i kveld spiller finale i Senior Cup mot Waterloo Dock. Bare Dean Bouzanis med fra juniorlaget i startoppstillingen.

Det er et velkjent reservelag som spiller på banen til Marine kl 20.00 i kveld, selv om Jay Spearing er ute med skade. Krisztian Nemeth er tilbake i angrepet etter å ha blitt hvilt i forrige kamp mot Hull, og vil enten spille foran Dani Pacheco eller Gerardo Bruna.

Dean Bouzanis står i mål, etter at danske Martin Hansen har startet et par reservelagskamper mens Bouzanis har vært opptatt med spill i juniorcupen. Noen vil kanskje være overrasket at det bare er australieren som er med fra laget som har imponert på sin ferd mot finale i den nasjonale juniorcupen, men mens Steven Irwin og Daniel Ayala er på benken er det ikke funnet noen plass til spillere som David Amoo og Lauri Dalla Valle. Kanskje kommer den muligheten når de røde reservene avslutter sin ligasesong mot Newcastle allerede førstkommende onsdag.

Liverpools lag mot Waterloo Dock: Dean Bouzanis; Emmanuel Mendy, Mikel San Jose, Godwin Antwi, Stephen Darby; Gerardo Bruna, Damien Plessis, Victor Palsson, Vincent Weijl; Daniel Pacheco, Krisztian Nemeth. Reserver: Martin Hansen, Steven Irwin, Daniel Ayala, Andras Simon, Vitor Flora.