Nemeth trener med førstelaget

Krisztian Nemeth ble beordret til å trene med seniorene heller enn å spille reservelagskamp. Reservene får trolig ny hjemmebane til neste sesong.

Ønsket å spille
I en egen blogg skriver Krisztian Nemeth at han ikke vet hvorfor han ikke ble tatt ut i troppen til reservenes kamp mot Newcastle, annet enn at han fikk beskjed om at han skulle trene med førstelaget.

Hvorvidt dette kan ha noe med at Rafa Benitez vil vurdere ham i Premier League før sesongen er over virker noe tvilsomt, da Nemeth har vært langt unna toppformen etter å ha kommet tilbake fra skade. David N'Gog og Nabil El Zhar ble også byttet ut i den nevnte reservelagskampen mot Newcastle, trolig med tanke på at de er aktuelle til kampen i Premier League mot samme klubb til søndag.

"Jeg hadde trengt å score noen mål og kunne fått muligheten til å følge opp på onsdag mot Newcastle i ligaen (Nemeth scoret mot Waterloo Dock i Senior Cup på mandag kveld), men jeg skal ikke spille. Jeg vet ikke årsaken til det, annet enn at de har informert meg om at jeg isteden skal trene med seniorlaget."


Til Tranmere eller Chester?
Lokalavisen i Warrington skriver at Liverpools reservelag til neste sesong trolig ikke vil spille sine hjemmekamper på banen hvor stedets rugbylag holder til. Spesielt forrige sesong var det bra besøk på kampene, selv om det var en del kritikk av underlaget.

Ifølge Warrington Guardian skal Tranmere Rovers eller Chester være mest aktuelle for neste sesong. Tranmere holder som kjent til på andre siden av Mersey i forhold til Liverpool sentrum, mens Chester er en halvtimes togtur unna på grensen mot Wales.

Trener Gary Ablett uttalte imidlertid etter gårsdagens reservelagskamp at man fortsatt forhandler med Warrington Wolves om fortsatt spill der.