Nugent vurderes hos Burnley

Burnley har startet med samme mannskap i lagets tre siste ligakamper, men vurderer om den innlånte scouseren David Nugent skal få spilletid på Anfield.

Etter at norske Christian Kalvenes ble vraket til fordel for innkjøpte Andre Bikey i etterkant av 0-2 tapet mot Stoke, i den første kampen Burnley spilte i Premier League, har de nyopprykkede benyttet samme startoppstilling i hjemmeseire mot Manchester Unite og Everton og bortetap mot Chelsea.

Dette har vært den faste oppstillingen til manager Owen Coyle: Jensen; Mears, Carlisle, Bikey, Jordan, Alexander, Fletcher, Elliott, McCann, Blake, Paterson.

Kaptein Steven Caldwell er fortsatt skadet.

David Nugent ble like før transfervinduet stengte lånt inn for seks måneder fra Portsmouth, og etter at den tidligere landslagsspissen spilte en treningskamp mot Accrington denne midtuka blir det spekulert i om scouseren får spilletid på Anfield i morgen.

Noen poenger foran kampen kl 16.00 på lørdag:

- Det siste ligamøtet klubbene i mellom var så langt tilbake som i 1976, da David Fairclough (bildet) scoret kampens eneste  to mål. Burnley vant sist i november 1974 på Anfield, i ligaen.

- Burnley har vunnet sesongens to hjemmekamper med 1-0 (Man Utd, Everton), og har 0-5 på de to bortekampene mot Stoke og Chelsea. 

- Burnley har fått to straffespark mot seg i ligaen så langt denne sesongen, men motstanderne har brent begge.

- Liverpool har sluppet inn det første målet i tre av sine fire første ligakamper denne sesongen.

- Liverpool har scoret i sine 15 siste kamper i Premier League.