Ny midtbane mot Burnley?

Mulig ny midtbane mot Burnley. Mascherano og Lucas er ikke tilbake før i morgen. Uavgjort i internkamp. Aurelio greit i gjennom. Cavalieri tilbake. Hulse klar. Bok om Michael Shields.

Rafael Benítez har brukt Javier Mascherano og Lucas Leiva sentralt på midtbanen i de fire første kampene, mens Steven Gerrard har hatt en rolle bak Fernando Torres. Mot Burnley kan det kanskje bli en annen midtbanekonstellasjon. Som nevnt tidligere kommer den søramerikanske duoen sent tilbake etter landslagoppdrag. Ifølge Liverpool Echo vil de ikke være på Merseyside før i morgen. Rafael Benítez vil undersøke spillernes tilstand når de returnerer til Melwood fredag ettermiddag. Manageren ønsker ikke å unnvære noen av sine etablerte midtbanespillere mot "The Clarets", men han vil heller ikke ta noen sjanser ettersom de røde har et hektisk program med seks kamper på 17 dager.

Benítez skal være mest bekymret for Mascheranos tilstand. 25-åringen pådro seg en leggskade kort tid etter at han kom tilbake fra landslagoppdrag forrige sesong. Spilleren fikk skaden under spill for Liverpool, men Benítez mener at tretthet på grunn av den lange flyreisen var medvirkende årsak.

Dersom en av dem ikke anses spilleklare, kan Benítez velge å flytte Steven Gerrard ned på midtbanen. Lokalavisen mener at Damien Plessis eller Jay Spearing er andre alternativer.

Mascherano spilte samlige minutter for Argentina i natt, mens Lucas ikke var i Brasils 18-mannstropp.

De førstelagsspillerne som ikke var på landslagoppdrag spilte 1-1 mot reservelaget i en internkamp i går. Nathan Eccleston sendte reservelaget i ledelsen, men Spearing utlignet fra straffemerket.

Fabio Aurelio kom uskadet gjennom kampen, og kan være klar for comeback mot Burnley.

Diego Cavalieri var også involvert. Keeperen har vært en tur hjemme i Brasil etter farens død.

Treneransettelse klar
Mark Hulse skulle ha forlatt Newcastle til fordel for Liverpool i begynnelsen av juli. Newcastle krevde at styrke- og fitnesstreneren gikk ut oppsigelsestiden. Nå melder Evening Chronicle at Hulse endelig er klar for Liverpool.

Bok om Michael Shields
"Michael Shields: My Story" handler om en Liverpool-supporter som fikk drømmeturen til Champions League-finalen forvandlet til et mareritt. Etter å ha sett favorittlaget vinne i Istanbul i 2005 ble Michael Shields dømt til ti års fengsel for et angrep på en bulgarsk kelner. Det var en handling han ikke hadde begått. I går ble han løslatt etter fire år bak murene. Boken, som kommer i salg fra 21.september og vil koste £8,99, gir historien om kampen for å renvaske hans navn og hvordan familie, venner og Liverpool FC kjempet for rettferdighet. Forhåndsbestilling er mulig allerede nå på http://www.merseyshop.com/products/details/1367/2913/.