Ny trøyesponsor

George Gillett sier til en kanadisk radiostasjon at LFC vil bekrefte ny trøyesponsor 18.09. Gillett avviser ikke at det kan bli aktuelt å selge LFC i fremtiden. Drømmer om ny stadion.

Gillett fortalte samtidig til "The Fan 590" i Toronto, at Liverpool FC som klubb aldri har stått sterkere økonomisk, og at man i forhold til verdi hadde den minste gjelden i Premier League. 70-åringen avviser heller ikke at han ønsker å selge klubben på Anfield, hvis nok penger ble lagt på bordet. Gillett avslørte at en ny trøyesponsor vil erstatte Carlsberg, og bli offentliggjort i neste uke.

- Klubben er i en utmerket forfatning, hevder Gillett etter at han og Tom Hicks i sommer fikk refinansiert sine lån som eiere av Liverpool FC. George Gillett er for tiden i ferd med å selge ishockeyklubben Montreal Canadiens.

- Økonomisk har den aldri vært sterkere. Vi har nettopp nedbetalt vår gjeld i betydelig grad. Vi har mindre gjeld pr. dollar enn noen annen klubb i ligaen.

- Det er trolig den korrekte konklusjonen, svarte Gillett på spørsmål om han ville være involvert med LFC i lang fremtid - Hvis noen som har masser av penger kommer susende inn, ting kan likevel forandre seg, innrømmer eieren i neste sekund.

George Gillett bekrefter at Liverpool vil offentliggjøre en ny trøyesponsor 18. september.

- Jeg tror folk vil bli fornøyd og overrasket. Det vil være et av de store, verdensomspennende selskapene. Jeg tror også det vil bli en sponsor som folk vil like, og er overrasket over, at blir knyttet til Liverpool.

- Vi vil gjennomgå planene igjen når verdensøkonomien blir bedre - hvis og når den blir bedre.

- Tidligere ønsket vi å bygge et ikonisk stadion. Verdensøkonomien har utvilsomt antydet at det vil være et godt forslag. Å kunne bygge et stadion med en ramme på 65.000 til 75.000 seter - vi ser fram til det.