Ønsker ny stadion og nye spillere

Daglig leder Christian Purslow håper rekordstor sponsoravtale kan være skrittet som får stadionplanene på fote igjen. Kenny Dalglish håper pengene kan hjelpe Rafa på transfermarkedet.

- På banen, er det klart at vi ønsker å bli den mest suksessrike fotballklubben i verden, sier Christian Purslow på en dag hvor ny sponsoravtale har overskygget alt annet på Anfield.

- For å kunne tro på det er det en viktig sammenheng i hvordan vi presterer utenfor banen. Den generelle finansielle helsen til vår klubb er en nøkkelingrediens til å kunne få stadionprosjektet på beina igjen, fortsetter Purslow (bildet).

- Dette er et enormt steg framover for klubben finansielt og det kan bare hjelpe til med å skape de forutsetningene som skal til for at vi kan gjenopprette stadionprosjektet.

- Suksess utenfor banen kan også hjelpe oss til å investere i laget i form av spillere, stab og lønninger.

Ambassadør Kenny Dalglish er ikke minst opptatt av at bedre økonomi for Liverpool FC kan gi bedre lag for Liverpool FC.

- I likhet med hver enkelt Liverpool-supporter, ønsker jeg at klubbens største verdier er ute på gressteppet, sier Kenny til Liverpools hjemmeside. - Denne avtalen vil hjelpe til med det.

- Hvis det kan hjelpe Rafa og styrke hans budsjett - det er hva alle ønsker.

- Suksess på banen fører til suksess utenfor banen og motsatt. Alt leder til det samme - mange glade Liverpool-supportere.