Pellegrino øyner landslagsplass for Insua

Pellegrino sier at Insúa blir en viktig spiller i fremtiden. Håper Aurelio kan være tilbake mot Burnley. Liverpool og Man United ikke fornøyd med Barclays tilbud til Premier League.

Emiliano Insúa har startet alle fire kampene denne sesongen. Førstelagstrener Mauricio Pellegrino er meget fornøyd med landsmannens prestasjoner, og tror venstrebacken vil bli en nyttig spiller i fremtiden.

- Vi tenker alltid på om en ung spiller kan bli involvert i fremtiden. Avstanden mellom reservene og førstelaget er meget liten, sier Pellegrino til Liverpoolfc.tv.
  
- Men det er vanskelig. For å ta dette steget kreves det at mange forskjellige omstendigheter inntreffer. Du må være klar. Når Emiliano har hatt muligheten til å spille, har hans prestasjoner vært meget bra. Nå er han involvert i flere kamper, og han spiller nesten hver kamp.
  
- Emiliano blir en veldig viktig spiller i fremtiden. Han er ung og kan utvikle seg mye. Han har fortsatt til gode å vise frem sitt beste, men arbeider han hardt. Jeg er sikker på at han vil bli bedre.
  
Pellegrino tror at Insua snart kan ta steget opp på Argentinas A-landslag.
- Ja. Liverpool er en stor klubb, og alle i Argentina følger Premier League. Mange mennesker i Argentina snakker om Emiliano, og jeg ser ingen grunn til hvorfor ikke.
  
Insúa vil få enda hardere kamp om venstrebackplassen på klubblagt i tiden fremover. Fabio Aurelio er på god vei tilbake fra en kneskade. Brasilianeren kan være aktuell allerede mot Burnely i dag.
  
- Det er en utrolig nyhet for oss. Fabio er en god proff, besitter mye kvalitet, og vi trenger ham og alle spillerne i troppen.
  
- Han har blitt utsatt for mye i år og vært uheldig med skader, men han har jobbet frem til tre eller fire på ettermiddagen hver dag fordi han ønsker å bli klar.
  
- Han har spilt et par treningskamper mot U18 og reservelaget nylig, og jeg håper han blir involvert mot Burnley.


Rivaler ikke fornøyd med Barclays tilbud til Premier League
Ifølge Daily Mail har Liverpool og Manchester United vært de største pådriverne til at Premier League takket nei til Barclays tilbud på £72M om å forlenge sponsoravtalen. De to rivalene mener at Premier League bør kunne få til en bedre avtale etter at klubbene selv har forhandlet frem nye lukrative sponsoravtaler nylig. Barclays avdeling Asia håper likevel å få til en forlengelse i løpet av den forhandlingsperioden som gjenstår.