Penger vil ikke lokke Torres vekk

Torres vil være i Liverpool så lenge klubben vil beholde ham. Det er ingen grunn til at Mascherano skal forsvinne. Tror ikke United blir svakere uten Ronaldo. Glen Johnson er en utmerket back.

Fernando Torres trives utmerket i Liverpool. Spissen har blitt linket til både Real Madrid og Manchester United, men han ser ingen grunn til å flytte på seg.
- Det var vanskelig for meg å forlate Atlético. Det var der jeg vokste opp. Jeg har mistet oversikten over hvor mange ganger jeg har sagt at jeg bare ville forlate dem til fordel for Liverpool. Det er kanskje vanskelig å tro siden jeg vokste opp i Spania, men Liverpool er min barndomsklubb. Jeg støttet dem da jeg vokste opp. Real Madrid bruker mye penger, og jeg er sikker på at Alex Ferguson er på jakt etter et stort navn for å erstatte Ronaldo, men jeg er veldig spent på det sjefen driver med her i Liverpool. Vi var nærme forrige sesong. Jeg tror vi kan bli mestere neste sesong med den erfaringen vi har, uttaler Torres i et eksklusivt intervju med Daily Mail.

En overgang vil være uaktuelt selv om en annen klubb skulle tilby en solid lønnsøkning.
- Vi alle vet at fotballspillere på det høyeste nivået tjener veldig godt. Du kan ha to klubber som tar helt av grunnet investeringer. De tilbyr større lønninger enn noen andre, men det interesser meg ikke. Jeg er veldig fornøyd med kontrakten i Liverpool. Jeg ville ikke dra bare for å tjene litt mer andre steder hvor jeg ikke ville være så lykkelig. Det ville være grådig å ønske noe mer, og det faller ikke for meg. Så lenge Liverpool ønsker meg, vil jeg bli.

Mascherano linkes vekk, men Torres ser ingen grunn til at argentineren skal forlate Liverpool.
- Javier trives i Liverpool. Det er alt jeg kan fortelle dere. Om sommeren liker folk å lage mye oppstyr rundt verdensklassespillere, og Javier er en spiller i verdensklasse. Han har selv sagt at han er veldig lykkelig på Anfield. Det er ingen grunn til at han skal forlate klubben.

Torres tror ikke at Manchester United kommer til å bli svakere uten Ronaldo.
- Det er en total gal måte å se det på. Vi kommer ikke til å vinne tittelen fordi Manchester United har blitt svakere, men fordi vi blir bedre. Det er en tapers mentalitet å se det på den måten, det er ikke måten for Liverpool FC. Jeg er likevel ikke sikker på at de blir svakere. De får en enorm overgangssum. Jeg er sikker på at Alex Ferguson kommer il å hente kvalitetsspillere. Ronaldo blir vanskelig å erstatte, men det finnes spillere der ute - hvis man har det rette budsjettet - som kan erstatte ham.

Liverpool er i ferd med å hente Glen Johnson fra Portsmouth. Torres stoler på at manageren tar de riktige avgjørelse på overgangsmarkedet.
- Vi har full tillit til sjefen. Vi vil ha tillit til uansett hvem han henter inn, men ja, Glen Johnson har hatt en utmerket sesong, og han har etablert seg som førstevalg på høyrebacken på et engelsk landslag som spiller veldig god fotball. Han er vant til å spille topp fire-fotball, så det vil ikke være noen sak for ham å ta steget opp.

 Michael Owen har også vært linket til en retur til Liverpool.
- Jeg vet at han er en stor del av denne klubbens historie og at fansen elsket ham. Jeg har ingen anelse om hvor han skal spille neste sesong, men jeg er overbevist om at han fortsatt har mye å tilføre. Han har vært uheldig med skader de seneste årene, og jeg vet hvor frustrerende det kan være. Han har et naturlig instinkt foran mål, og man mister ikke det på grunn av skadene.