Pennant nær enighet med Pompey

Peter Storrie i Portsmouth hevder at hans klubb er veldig, veldig nær en avtale med Jermaine Pennant. Dirk Kuyt vil lære av feilene fra i går, og slå Everton ut av FA-cupen.

Daglig leder i Portsmouth FC, Peter Storrie, forteller lokalavisen The News at Pompey nå er veldig nær å få i havn en overgang for Jermaine Pennant.

- Vi gjør vårt beste for å prøve og hente inn nye spillere. Når det gjelder Jermaine, er en avtale veldig, veldig nær. Det er kun snakk om et lån eller en korttidskontrakt. Jermaine vil være Bosman-spiller til sommeren, og han ønsker ikke å avstå fra de rettighetene det medfører, sier Storrie til The News.

- Vi får se om det blir en kontrakt til slutten av juni eller et lån. Det er egentlig litt irrelevant, avslutter han.

Kuyt: - Vi har fortsatt alt å spille for
Dirk Kuyt ser ingen grunn til å kaste inn håndkledet i kampen om ligatittelen etter 1-1 mot Everton i går kveld. Liverpool ligger nå likt med Manchester United i antall poeng, men "de røde djevlene" har spilt en kamp mindre. Kuyt tror fortsatt på en bra sesong, både i serie og cuper, trass i to tapte poeng i Merseyside-derbyet.

- Vi er veldig skuffet for øyeblikket. Vi kontrollerte kampen, hadde noen gode sjanser og gjorde et flott mål ved Stevie, så det var vanskelig å akseptere poengdeling etter en sen utligning, sier nederlenderen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg syntes vi fortjente å vinne kampen. Everton hadde to gode sjanser, men sett under ett var vi det beste laget. Vi skapte flere sjanser, og er virkelig skuffet over at vi ikke vant, legger han til.

- Nå må vi holde koken, og se fremover. Det er selvsagt lenge igjen av sesongen, og mange kamper som skal spilles. Vi har gitt fra oss to poeng, men nå må vi bare se fremover mot neste kamp. Vi ønsket å slå Everton, og trodde vi skulle klare det. Nå må vi bare rette på inntrykket kommende søndag. Vi vil lære av våre feil fra denne kampen, og være klar til innsats i cupen.