Problemer for Benayoun og Aurelio

Benitez forteller at Aurelio hadde problemer med leggen mot Wolves. Benayoun fikk kjenning med noe. Torres trenger mer kamptrening. Scoring bra for Gerrards selvtillit. Pacheco viser kvalitet.

Alberto Aquilani, Fabio Aurelio, Yossi Benayoun var trioen Rafael Benítez valgte å bytte ut i løpet av oppgjøret mot Wolverhampton. Manageren avslører at både Aurelio og Benayoun hadde problemer.
- Aquilani var virkelig sliten i dag, mens Aurelio klaget over leggen i pausen. Benayoun kjente noe, så man kan ikke bytte ut alle, forteller Benítez til Liverpool Daily Post.

Fernando Torres har slitt med et lyskeproblem store deler av sesongen, og mot Wolverhampton leverte spissen igjen en opptreden under pari.
- Fernando behøver fortsatt mer kamptrening. Når han spiller kamper, vil det bli lettere for ham. Han forsøker hardt, men han vil trenge tid, fortsetter Benítez.

Steven Gerrard nettet sitt femte mål for sesongen mot "ulvene", men kun det første fra åpent spill siden Hull gjestet Anfield i september.
- Å se Gerrard score og spille bra betyr at hans selvtillit vil være veldig stor. En scoring er et stort løft for ham og for oss. Han er en som har scoret 20, 22 eller 23 mål per sesong, så han er vant til å score mål.

Dani Pacheco fikk sin Livepool-debut mot Fiorentina tidligere i måneden, og fikk sjansen for første gang i ligaen mot Wolverhampton.
- Dani er en spiller med kvalitet som har spilt veldig bra for reservene. Han er med fremover og er ikke redd for å utfordre forsvarerne. Det var meget positivt, fordi han har vist at han besitter kvalitet.