Rafa med beskjed til frustrert duo

Benítez mener Babel og Riera må bevise noe på banen akkurat som alle andre. Duoen er frustrert over få sjanser på førstelaget. Tony Adams og Fabio Capello tar Johnson i forsvar.

Ryan Babel og Albert Riera har uttrykt frustrasjon over lite spilletid i sesonginnledningen. Babel vil vurdere et låneopphold i Ajax når overgangvinduet åpner i januar, mens Riera spilte fra start for første gang mot Bolton i den seneste ligakampen. Rafael Benítez hevder at begge kommer til å få spilletid fremover, og det vil bli opp til dem å ta vare på mulighetene som kommer.
- Både Albert og Ryan ønsker å spille. De spiller i samme posisjon, så de må kjempe mot hverandre, noe som er bra for oss, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Meldingen er svært enkel. På banen må alle spillerne bevise noe. Ryan vet at han ikke kan reise nå, så han må gjøre inntrykk. Han er en god spiller, og vi vet at han besitter talent. Det er viktig for oss å snakke med ham og se hvordan han utvikler seg disse månedene.

- Med VM på slutten av året vil de fleste av våre spillere gjerne gjøre inntrykk. Hvis de gjør det bra på hver treningsøkt, vil de få flere sjanser.

Adams og Capello tar Johnson i forsvar
Glen Johnson har hatt en god sesongstart med Liverpool. Høyrebacken har vist flott offensivt spill og notert seg for to nettkjenninger på fire kamper. Etter Englands landskamp mot Slovenia har spilleren fått kritikk for å være for offensiv. Blant annet kom baklengsmålet fra 25-åringens side. Tony Adams, som både var trener og manager for Johnson i Portsmouth, tar imidlertid spilleren i forsvar.
- Jeg har alltid følt at et lag forsvarer seg sammen. Man angriper sammen og man forsvarerer seg sammen, uttaler Tony Adams til Daily Post.

- Glen Johnson med fremover på høyresiden er muligens en av våre beste angripere, så man må ha en slags balanse. Men det handler om å trekke i tømmene sammen. Jeg var bare så god som den beskyttelsen jeg fikk fra dem foran meg.

- Jeg vil tro at det bare handler om at hele laget forsvarer seg sammen.

Landslagssjef Fabio Capello har definitivt ingen problemer med Johnsons spill.
- Ikke bekymre dere. Jeg har ingen problemer med Glen Johnson.