Rafa vil beholde Yossi

Benítez har inntrykk av at Benayoun er tilfreds på Anfield etter at israeleren har fått mer spilletid. Rafa antyder at han vil tilby spilleren ny kontrakt. Manageren optimistisk når det gjelder Agger.

Rafael Benítez har innrømmet at han må skaffe penger til veie for å styrke spillerstallen til sommeren. Yossi Benayoun klagde over lite spilletid før nyttår, og ville vurdere et klubbskifte til sommeren dersom han ikke fikk mer tillit av Rafael Benítez. Israeleren har vist meget god form i vårsesongen, og Benítez tror nå at Benayoun er tilfreds på Anfield. Manageren ønsker nå å tilby 28-åringen en ny kontrakt.
- Jeg tror at dersom han er lykkelig her, så vil han være ok her. Yossi spiller nå, så jeg er sikker på at han er lykkelig. Vi har ikke hatt noen reelle henvendelser på ham, sier Benitez til The Independent.

- Nå spiller han flere kamper, har mer selvtillit og dere kan se kvalitetene han besitter. Jeg må snakke med ham (om en ny kontrakt), men han er kontraktfestet i ytterligere to år.

I tabloidpressen på søndag verserte det rykter om at Daniel Agger nylig hadde avslått et kontraktstilbud. Rafael Benítez virker imidlertid å ha god tro på at Liverpool kan komme til enighet med Daniel Agger om en kontraktsforlengelse.
- Jeg tror vi er nærmere, kommenterer Benítez.