Rafa vil gi unge stoppere sjansen

Sami Hyypiäs avgang medfører at Martin Kelly og Mikel San Jose vil få sjansen til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen under preseason. Javi Martinez linkes igjen.

Så sent som i går ble Middlesbroughs David Wheater linket til Liverpool som erstatter for Sami Hyypiä, men Liverpool-manager Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv i dag at han ønsker å gi klubbens unge forsvarere en sjanse til å vise seg frem nå som Hyypiä forlater klubben.

Den engelske ungdomslandslagsspilleren Martin Kelly og den spanske ungdomslandslagsspilleren Mikel San Jose stiller for øyeblikket trolig fremst i køen bak trioen Jamie Carragher, Martin Skrtel og Daniel Agger.

Selv om Benitez ikke utelukker helt at han vil hente inn en ny midtstopper i sommer, så slår han fast at han vil ta med seg flere av klubbens fremste stoppertalenter under sommerens sesongoppkjøring, for å la de få prøve seg i preseasonkampene.

- Vi vil ta de unge spillerne nærmere i øyesyn under preseason. Vi kan jobbe ut fra flere forskjellige scenarier. Vi vil se dem alle i aksjon, og så ta bestemmelser ut fra det vi ser. Dette er unge spillere med en stor fremtid i klubben, sier Liverpool-manageren om duoen Kelly og San Jose.

- Vi får se hva som skjer. Det hele avhenger av spillerne selv og hvorvidt vi kan finne andre spillere på markedet til riktig pris som er gode nok for oss.

Martinez linkes igjen
Tabloidavisen Mirror linker igjen Liverpool til Athletic Bilbaos midtbanespiller Javi Martinez. 20-åringen har kontrakt med sin klubb frem til sommeren 2012, og det forventes at Bilbao-klubben vil kreve £10M for ham.

Martinez ble også linket til Liverpool for halvannet år siden.