Real lokker med Negredo

Real Madrid har nå begynt å lokke Liverpool med spissen Alvaro Negredo i forsøket på å sikre seg Xabi Alonso. Dietmar Hamann sliter med spillegjeld.

Real Madrid akter tydeligvis ikke å ta nei for et nei i jakten på Xabi Alonso. Nå melder både Guardian, Mirror og Daily Express at den spanske storklubben er rede til å bruke spissen Alvaro Negredo som et ekstra lokkemiddel for at Liverpool skal gi slipp på sin playmaker.

Negredo gjorde 19 mål på 34 kamper for vesle Almeria i La Liga denne sesongen, og de tre engelske avisene påstår at Real kan hente ham tilbake fra Almeria for så lite som £4.2M. Det påstås nå at Real Madrid skal være villig til å tilby et beløp i størrelsesorden £20+Negredo. 23-åringen verdsettes til £10M i dagens marked.

Daily Express hevder i tillegg at Liverpool vurderer å bytte bort Andrea Dossena i Juventus sin 22 år gamle venstreback Paolo De Ceglie.

Hamann i pengetrøbbel
Tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann skal ha pådratt seg en spillegjeld på £600 000, og er i ferd med å bli saksøkt av et par bookmakerfirmaer. Hamann, som ble frigitt av Manchester City etter sesongslutt, forhandler nå om et kompromiss med bookmakerne.

- Vi vil finne en løsning. Denne saken havner ikke i rettssalen, siteres tyskeren i Daily Mail.

35-åringen skal ha hatt en spillegjeld på £706 000 i desember, men betalte da tilbake £100 000 av dette. Den resterende gjelden skulle ha vært nedbetalt den 3.januar.

Hamann har ikke gamblet på fotballkamper, og har derfor ikke gjort noe galt i forhold til fotballens lover og regler.