Real vil ikke betale urealistisk pris

Presidenten i Real Madrid, Florentino Perez, gjentar at man ikke anser det realistisk å betale £30M eller mer for Xabi Alonso.

Mens spanske aviser skriver at forhandlinger er i gang med spiller og mellom klubber, fortsetter Real Madrid gjennom pressen å understreke at man ikke vil la seg presse til å betale hva de anser som overpris for Xabi Alonso.

Liverpool skal hele tiden ha forlangt minimum £30M for playmakeren, mens det høyeste budet fra Real skal være på £22M. President Florentino Perez sier at man imidlertid ikke er interessert i å betale mer enn dobbelt av hva en spiller kunne kjøpes for i fjor sommer, men klar hentydning til Alonso.

Rafa Benitez er i dag blitt sitert på at han nå ønsker denne transfersagaen løst, på en eller annen måte, i løpet av de neste par dagene. Spanske aviser tror at partene kan bli enige om en transfersum på om lag £25-26M.

- Det synes som om kjøp av Kaka og Cristiano Ronaldo har forvirret noen folk til å tro, siden vi har sagt at vi ønsker spanske spillere, at man kan forlange priser som ikke har sammenheng med realiteten, sier Perez med klar hentydning til Rafael Benitez og Liverpool.

- For et år siden, ville enkelte spillere ha kostet under halve prisen av hva som nå blir forlangt. Det er ikke noe som rettferdiggjør slike priser. Hvis nødvendig, vil vi finne spanske spillere fra vår junioravdeling.

- Vi har hentet inn mange spillere og har nå det absurde antallet på 29 spillere i vår tropp, når en bare kan registrere 25 for ligaspill.

- Det har vært vanskeligere enn vi trodde å oppmuntre spillere til å se på andre muligheter. For øyeblikket, dersom en spiller kommer, må minst en reise. Det dreier seg om økonomi, men først og fremst fordi det er praktisk. Vi kan ikke ha så mange spillere som ikke har mulighet til å få spille.