Rekordavtale bekreftes

LFC bekrefter i dag offisielt at daglig leder Christian Purslow på vegne av klubben har skrevet under en avtale om at klubben vil ha Standard Chartered på trøyene fram til 2014.

Det er tidligere blitt rapportert at Liverpool har gjort en avtale med Standard Chartered om at man for £20M årlig de neste fire årene vil ha banken som hovedsponsor. Klubben bekrefter i dag at man vil ha logo og navn til Standard Chartered på trøyene fra juli 2010 og til og med sesongen 2013/14. LFC bekrefter ingen beløp men understreker at dette er den største sponsoravtalene i klubbens historie.

- Dette samarbeidet bringer sammen to meget suksessfulle organisasjoner som passer sammen kulturelt og strategisk, forklarer daglig leder Christian Purslow i LFC til klubbens hjemmeside. - Denne sponsoravtalen tiltrakk seg en enorm interesse blant varemerker over hele verden og i Standard Chartered mener vi at vi har fått den ideelle partneren til å komme oss videre og utvikle våre globale ambisjoner som klubb. Det er et virkelig tegn på den fremgang vi har gjort som sørger for at Liverpool har greid å sikre seg den største kommersielle avtalen i vår historie.

- Dette er et utmerket partnerskap, forklarer Peter Sand som er avdelingsleder for Standard Chartered. - Vi er oppglødde over å få arbeide sammen med en så berømt merkevare som Liverpool Football Club over de neste fire årene. Dette er en utmerket mulighet for Standard Chartered, våre kunder og aksjeholdere, og for spillerne og fansen til Liverpool.

- Vi ser mange muligheter til å fortsette å utvikle våre forretninger, spesielt ettersom Asia, Afrika og Midtøsten kommer hurtigere ut av den verdensomfattende nedturen enn hva som er tilfellet for vesten. Denne sponsoravtalen vil skape en brå forandring i å tilkjennegjøre vår merkevare i våre nøkkelområder og vil være en ytterligere katalysator i våre økende forretninger.Ny sponsoravtale presenteres. Øvre rekke: Fernando Torres, Rafael Benitez, Steven Gerrard.
Nedre rekke: John Peace (Standard Chartered) og Christian Purslow.