Reservelaget direkte på LFC TV i kveld

I kveld kan man følge reservelagets treningskamp mot Ajax direkte, om man har e-season ticket. Martin Skrtel maner til fokus på egne kamper.

Liverpools reservelag befinner seg som kjent i Amsterdam, der de møter reservelaget til Ajax i en treningskamp i kveld. Kampen blir sendt direkte på LFC TV, og sendingen starter klokken 19.30. Kampstart er klokken 19.45. De som har e-season ticket kan følge kampen direkte på nettet.

I studio i forbindelse med kampen sitter programleder Matt Critchley og Liverpool-legenden David Johnson. En annen Liverpool-legende, David Fairclough, vil være sidekommentator under kampen.

- Vi må konsentrere oss om egne kamper
Midtstopper Martin Skrtel er ikke så opptatt av Manchester Uniteds resultater i ligainnspurten. Slovaken foretrekker å fokusere på Liverpools egne kamper, og ta maksimum poeng fra de tre siste matchene.

- Vi spiller bra for øyeblikket. Det kommer av at vi jobber hardt på trening hver dag, har gode spillere, og en veldig god manager. Vi har tro på oss selv, sier Skrtel til LFC Magazine.

- Vi er vår egen lykkes smed, og må dra nytte av det. Vi er tilbake i tittelkampen, og har vært i stand til å legge press på ligaleder Manchester United. United er fortsatt favoritter. De topper tabellen, så det er bare naturlig, legger han til.

- Vi har inntatt en posisjon der vi kan dra fordel av det dersom United snubler. Det er bare noen få kamper som gjenstår, og således er de i førersetet. Vi må sørge for at vi vinner våre egne kamper, i tilfelle de snubler i innspurten.

- I fotball, spesielt i England, kan alle lag overraske, så om man ikke er 100% konsentrert kan man gjøre feil. Forhåpentligvis skjer dette med United, samtidig som vi selv er 100% konsentrert i våre egne kamper.