Reservelaget spiller finale

Liverpools reservelag møter i kveld Waterloo Dock i finalen av Liverpool Senior Cup. Gary Ablett forventer en vanskelig kamp. Martin Kelly fyller år. Scotts Grey til topps på Anfield.

Liverpools reservelag møter Waterloo Dock i finalen av Liverpool Senior Cup i kveld. Kampen spilles på Arriva Stadium, banen til Marine FC, i College Road. Avspark klokken 20.00 norsk tid. Det skal kåres en vinner, og om nødvendig må det spilles ekstraomganger og eventuelt avgjøres på straffesparkkonurranse.

Liverpool har vunnet Liverpool Senior Cup 32 ganger, i tillegg til å ha delt trofeet ved fem anledninger. Gary Ablett håper på revansje fra fjorårets finaletap mot Marine.
- Det ville vært hyggelig å avslutte sesongen med et trofé, men det blir en vanskelig kamp, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Waterloo Dock har gjort det meget bra. Vi må måle oss med deres entusiasme og innsats.

- Vi led smerten av å tape finalen mot Marine forrige seosng, men forhåpentligivs kan vi få det til denne gang.

Waterloo Dock har akkurat vunnet Liverpool County Premier League for tredje året på rad, og mange av deres spillere er Liverpool-supportere. Jim Davies er lagets manager, og den som ha ledet en britisk klubb lengst. Han var med å danne klubben som 21-åring i 1963.
- Det er en stor ære for oss å møte Liverpool i finalen, sier Davies til Liverpoolfc.tv.

- Vi kunne aldri drømt om at vi skulle få denne sjansen. Vi ser umåtelig frem til det. Da vi startet laget for 46 år siden, var vi alle venner som arbeidet ved dokkene. Jeg var bare 21 år den gangen. Det er utrolig å tenke på at vi skal spille mot et lag som representerer Liverpool FC. Det er en stor ære.

- Vi har hatt en flott kamprekke i turneringen, Vi har spilt noen flotte kamper. Vi slo AFC Liverpool 6-1. Vi hadde en utrolig kamp mot Tranmere da vi kom tilbake fra 1-3 til å vinne 6-5 etter ekstraomganger. De ledet også 4-3 og 5-4 på et tidspunkt.

- Vi har et godt lag. Forhåpentligvis kan vi komme godt fra oppgaven.

- Jeg er en stor Liverpool-supporter. Mange av spillerne ser virkelig frem til det. Vi har spilt på Marines bane i cupfinaler tidligere. Det har vært en ganske god bane for oss. Det vil passe oss at den er smal og trang.

Kelly har bursdag
Den utlånte forsvarspilleren Martin Kelly fyller 19 år i dag. Liverpool.no gratulerer!

Scots Grey til tipps på Anfield
Scots Grey fra Nottingham beseiret Oyster Martyrs fra Liverpool med 4-3 etter ekstraomganger i gårsdagens finale i FA Sunday Cup på Anfield.