Reservene får sjansen mot Leeds?

I morgen reiser Liverpool til Elland Road, for å møte Leeds i ligacupens 3.runde. Det er ventet at Benitez vil gjøre mange utskiftninger på laget i forhold til mannskapet som startet mot West Ham.

Lagkaptein Steven Gerrard ønsker imidlertid å være involvert. Han mener at de røde må ta ligacupen på alvor, om ikke for annet, så for å holde seiersrekken gående.

Karer som David N'Gog og Jay Spearing kan få en sjelden start mot Leeds. Det samme går for spillere som har slitt reservebenken i ligaen. Navn som Diego Cavalieri, Philipp Degen, Andriy Voronin, Sotirios Kyrgiakos, Andrea Dossena og Ryan Babel kan bli å finne i startoppstillingen. Muligens får også Fabio Aurelio sjansen fra start på vei tilbake etter skade. Han har som kjent kommet inn fra benken i Liverpools to siste kamper. Kanskje blir det også et gjensyn med Daniel Agger. Dermed blir det ikke plass til så mange av de "faste" spillerne i startoppstillingen.

- Vi er i en prosess der vi bygger opp selvtilliten igjen sakte men sikkert, etter de to tidlige tapene. Vi spiller helt klart bedre nå enn vi gjorde i begynnelsen av sesongen. Vi har kommet til hektene igjen, og forhåpentligvis kan vi nå få en lang kamprekke med gode resultater, sier kaptein Gerrard i sakens anledning.

Det er ikke lenge siden Leeds v Liverpool var fast inventar på terminlista i Premier League, men nå er Yorkshire-klubben helt nede på tredje nivå i engelsk fotball. Riktignok topper de League One etter at de slo Gillingham 4-1 på lørdag, så vi snakker om en klubb som etter en tids ørkenvandring ser ut til å være på vei opp igjen.

- Det gir oss et løft foran Liverpool-kampen at vi nå topper tabellen. Nå skal vi møte et av de beste lagene i verden, men vi vil gå til kampen med mye selvtillit og tro på oss selv etter å ha banket Gillingham, uttaler Leeds-manager Simon Grayson.