Revansj for Kacaniklic

På tirsdag tapte Alexander Kacaniklic og Sverige U19 3-0 for sine danske jevnaldrende. I dag fikk svenskene revansj, og Liverpools Kacaniklic noterte seg for svenskenes siste mål i 3-1 seieren.

- Vi spilte ikke bra på tirsdag, men i dag er vi kjempefornøyde. Vi vant fortjent, og var klart bedre enn Danmark, uttalte svenskenes trener Ulf Svensson etter kampen.

Sverige ledet 2-0 ved pause. Begge scoringene kom etter corner, og ble satt i nettet av Tim Björkstrøm.

Et kvarter ut i andre omgang økte så Alexander Kacaniklic til 3-0 på straffe. Danskene fikk sitt trøstemål ti minutter senere, ved Christian Eriksen. Kacaniklic spilte hele kampen.

Nikola Saric startet kampen for Danmark, men ble byttet ut i det 59.minutt. Saric gjorde som kjent danskenes siste mål i tirsdagens kamp.

Nå venter EM-kvalifisering på hjemmebane i oktober for Kacaniklic og svenskene. De møter Montenegro i Ljungskile 9.oktober, Georgia i Uddevalla 11.oktober og Ukraina i Trollhättan 14.oktober.

Danmark spiller neste kamp 22.september, mot Italia. Deretter venter EM-kvalifisering i Israel 9.-14.oktober.