San José debuterte fra start i La Liga

Mikel San José spilte for første gang fra start i La Liga for Athletic Bilbao i 1-2-tapet mot Valencia. Krisztián Németh ennå ikke tilbake fra skade. Markus Babbel ferdig i VfB Stuttgart.

Mikel San José er utlånt til Athletic Bilbao for hele inneværende sesong, men hadde kun ett minutt i La Liga før dagens oppgjør mot Valencia. Etter å ha spilt 90 minutter og scoret mot Austria Wien i UEFA Europa League på torsdag, beholdt midtstopperen plassen på laget. 20-åringen var igjen på banen hele kampen. Valencia trakk det lengste strået med 2-1 på San Mames.

Dean Bouzanis voktet målet da Accrington Stanley i går vant 4-2 hjemme mot Torquay i League Two. Lancashire-klubben har vunnet begge ligakampene med australieren mellom stengene. I midtuken ble det 2-0 borte mot Burton Albion.

David Martin har fortsatt til gode å få spilletid for Leeds. I Yorkshire-møtet med Huddersfield var keeperen igjen ubenyttet reserve. Gårsdagens kamp på Elland Road endte 2-2.

AEK Athen måtte også i dag klare seg uten Krisztián Németh i 1-3 tapet borte mot Panionios. Ungareren er ennå ikke tilbake fra en ankelskade.

András Simon ble byttet inn i det 82.minuttet da CD Cordoba spilte 2-2 mot Hercules hjemme på El Arcángel foran 9523 tilskuere i spansk Segunda A.

Charles Itandje var i akjson for AO Kavala i 0-1-tapet på fremmed gress mot Ergotelis i gresk Superliga.

Nikolay Mihaylov spilte ikke for FC Twente i 4-3-seieren borte mot NEC Nijmegen i nederlandsk Eredivsie.

Babbel ferdig i VfB Stuttgart
Markus Babel er ferdig som trener i VfB Stuttgart. Den tyske Bundesligaklubben har slitt med å følge opp 3.plassen fra sesong, og ligger nå tredje sist på tabellen etter kun to seirer på 15 kamper. Etter 1-1 mot VfL Bochum bestemte klubbens styre å skifte ut den tidligere Liverpool-spilleren.