Sesongens nest siste ligakamp for reservene

Liverpools reservelag spiller sin nest siste ligakamp for sesongen, borte mot Hull i kveld. Gary Ablett ønsker en positiv reaksjon fra spillerne etter 4-3 tapet for Bolton mandag kveld.

Kveldens kamp spilles på North Ferriby Uniteds bane Church Road. Avspark er klokken 20.00, og vi kommer til å oppdatere kampen forløpende her på liverpool.no. De som har e-season ticket hos liverpoolfc.tv kan også se kampen direkte på LFC TV.

Liverpool er som kjent tabelljumbo i reservelagsserien foran kveldens kamp. For å forhindre at det også blir sluttplasseringen, må de røde vinne sine to siste kamper. Hull er tre poeng foran Liverpool, men har tre kamper igjen å spille. I desember spilte lagene 0-0 på Halliwell Jones Stadium i Warrington, og trener Gary Ablett forventer en ny tøff match for hans unge lag.

- Det er fint at vi skal spille kamp igjen så tett innpå tapet for Bolton, slik at vi forhåpentligvis får den kampen ut av systemet. Det blir en tøff match, og vi vil trolig rotere på troppen litt, ettersom vi også har to kamper i neste uke, inkludert finalen i Liverpool Senior Cup mot Waterloo Dock på mandag, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Jeg var fornøyd med innsatsen i første omgang mot Bolton, ettersom pasningsspillet var det beste vi har prestert hele sesongen. Men vi klarte ikke å matche Boltons fysikk etter pause, og fikk ikke kontroll over kampen. Jeg håper vi kan forbedre oss mot Hull, og forhåpentligvis få med oss alle tre poengene.

- De ga oss veldig tøff motstand i desember, og vi møtte dem også i en treningskamp på akademiet, hvor vi spilte 0-0. Vi må håndtere oppgaven uansett hvilket lag de stiller med, ta tak i kampen og få pasningsspillet til å fungere.

- Det kan bli et kultursjokk for enkelte av våre spillere å skulle spille på en non-league bane, men det er en del av læringskurven og utdanningen for disse spillerne.

- Vi satser på å klatre på ligatabellen. Vi er ikke fornøyd med å ligge sist.

Ablett skryter ellers av midtbanespiller Gerardo Bruna. Argentineren var tilbake etter skade i mandagens kamp mot Bolton, og gjorde det bra.

- Gerardo gjorde en ganske bra førsteomgang, og var uheldig som ikke kom på scoringslisten da han traff tverrliggeren med et skudd. Han vil være i enda bedre form nå, og kan utvikle seg til å bli en veldig god spiller.