Skal appellere utvisningene

Benítez er uenig i utvisningene, og opplyser at Liverpool kommer til å appellere de røde kortene utvisningene til Degen og Carragher. Benítez bekymret for skadesituasjonen.

Liverpool gikk på sitt femte tap på elleve ligakamper da Fulham vant 3-1 på Craven Cottage. De røde avsluttet kampen med ni spillere etter at både Philipp Degen og Jamie Carragher hadde blitt utvist. Degen fikk rødt kort av dommer Lee Mason for det han oppfattet som farefullt spilt da sveitseren gikk inn i en takling med knottene først. Carragher skal tilsynelatende ha blitt sendt av banen for å frata Bobby Zamora en scoringssjanse. Rafael Benítez har derimot en annen oppfatning av situasjonene, og opplyser at Liverpool kommer til å appellere begge utvisningene.
- For meg var det første med Degen et gult kort, og ved det andre var det klart at Carragher sparket ballen og ikke Zamora. Jeg har sett reprisene, og det er tydelig, fortalte Benítez til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Vi skal forsøke å appellere begge de røde kortene fordi det er tydelig for meg at Carra sparker ballen og ved det første sparker ikke Degen spilleren.

- Det var vanskelig å godta, men det var god respons fra de ni spillerne. De jobbet hardt, men det er alltid vanskelig å komme tilbake mot elleve spillere.

Philipp Degen fikk rødt kort for farefullt spill, og sveitseren skal i utgangspunktet ut i tre kampers karantene. Dersom appellen ikke blir akseptert av FA må han stå over kampene mot Birmingham, Manchester City og Everton, og blir heller ikke tilgjengelig for reservelaget i den perioden. Jamie Carragher mister i så fall kun oppgjøret mot Birmingham.

Etter det vi forstår var hele elleve spillere uaktuelle av ulike årsaker til oppgjøret mot Fulham. Cavalieri, Kelly, Skrtel, Agger, Aurelio, Johnson, Gerrard, Aquilani, Riera, El Zhar og N'Gog var ute. Rafael Benítez er bekymret over alle forfallene.
- Vi har nå en vanskelig kamp mot Lyon. Min bekymring er at vi har for mange skader, og vi må analysere hvilke spillere som er tilgjengelig til onsdag.