Smith etterlyser fightervilje

Tommy Smith mener Benítez må ta sin del av skylden for de svake resultatene. Legenden etterlyser fightervilje i laget. Wolves' kaptein synes dette er riktig tidspunkt å møte de røde.

Liverpool-legenden Tommy Smith skriver i sin faste spalte i Liverpool Echo at Rafael Benítez må ta sin del av skylden for lagets dårlige resultater. Fighterviljen ser ut til å være fraværende dagens Liverpool-mannskap.

- Det kommer ikke til å bli en god jul for Liverpool-fans, blir det? Laget ser ut til å være i vanskeligheter, blottet for selvtillit, form og vilje. Og det er ingen tegn til bedring i sikte, skriver Tommy Smith.

- Man kan diskutere alt man vil om manageren, taktikk og system, om feil på overgangsmarkedet og noen rare laguttak.

- Når laget har prestert så dårlig så lenge, må manageren stille seg selv noen viktige spørsmål. Med andre ord kan ikke Rafael Benítez unnslippe sin del av skylden.

- Den største bekymringen for meg er mangelen på energi og kjemping vi ser fra mange Liverpool-spillere nå, skriver Tommy Smith.

- Det er bare så dødt der ute, når alle i i rødt bør strekke hver sene for å vise hvor mye de bryr seg om klubben og fansen. Istedenfor ga flesteparten av spillerne mot Portsmouth inntrykk av at de mangler hjerte.

- Jeg er lei meg for å måtte spørre et Liverpool-lag om dette, men hvor har vår berømte fightervilje blitt av?

- Alle på Anfield. Rafa, hans stab, eierne og spillerne må se på seg selv og være ærlige. Fordi denne nedturen må ta slutt.

Wolves-kaptein frykter ikke Liverpool
Wolverhampton har vunnet tre av de senste fire kampene, og har klatret fra nedrykksposisjon til 12.plass på Premier League-tabellen. Wolves-kaptein Karl Henry mener at oppgjøret mot Liverpool 2.juledag kommer på et perfekt tidspunkt.
- Vi har et par lette kamper nå, Liverpool og Manchester City! Det har vært noen svake resulateter, så hvorfor skal vi ikke dra og vinne disse kampene nå? uttaler Henry ifølge Liverpool Daily Post.

- Liverpool tapte i Portsmouth. Selv Manchester United tapte mot Fulham. Vi er fulle av selvtillit i øyeblikket. Det finnes ingen bedre tidspunkt å møte dem.