Southend roser Liverpools opptreden

Ricky Duncan, sjef for League One-klubbens junioravdeling, roser Liverpools opptreden i overgangssaken som brakte Michael Ngoo til akademiet i Kirkby. Suso for Spania U17.

The Times meddelte i går at Liverpool har hentet 16-årige Michael Ngoo fra Southend for £250000. Spilleren vil gå rett inn i juniorstallen på The Academy i Kirkby, skriver Liverpool Echo. Ngoo har også prøvespilt for Manchester United, og var med å hjelpe dem til å vinne Milk Cup i Nord-Irland i sommer. Liverpool gjorde så sin interesse kjent. Etter et prøvespill bestemte spissen seg for å skrive under for Liverpool.

Ricky Duncan, sjef for League One-klubbens junioravdeling, bekrefter at Liverpool har opptrådt eksemplarisk i overgangssaken.
- Liverpool var fremragende helt fra begynnelsen av. Det er opplagt at vi ville likt å beholde spilleren, men når en slik mulighet som dette dukket opp, kunne vi ikke stå i veien, sier Duncan til Liverpool Echo.

- Jeg tror Liverpool fikk oppmerksomheten opp for Michael i Milk Cup. Der spilte han bra og scoret noen mål.

- Deretter tok Liverpool kontakt med oss og tilbød ham et prøvespill. Så kom de med et tilbud til oss, noe vi synes var en grei pris.

- Det er veldig tidlig i hans karriere, men vi tror han har potensial til å dra og stake seg ut en god karriere i Liverpool.

- Han forlater Southend med våre beste ønsker. Vi er henrykte over at han har klart å dra videre til en klubb av Liverpools kaliber.

Suso for Spania U17
Jésus Joaquín Fernández Sáez Torre, eller bare Suso, er tatt ut på det spanske U17-landslaget til en treningsleir fra 14. til 16. september. Nyervervelsen kommer til Liverpool fra Cadiz først i januar 2010 fordi han ikke fyller 16 år før i november.