Spesiell rolle for Johnson

Benítez avslører at Johnson har fått fast oppgave ved hjørnespark. Gerrard roser Johnson. Backen kan opptre som en ving, og laget vil automatisk skape flere sjanser. Benítez ville ha Upson?

Rafael Benítez avslører at det ikke var tilfeldig at Glen Johnson dukket opp og satte inn Liverpools andre mål mot Stoke.
- Vi så etter en spiller med kvalitet til å gå fremover, produsere flere sjanser fra kantene. Vi visste at Johnson kunne score mål. På dødballer er han farlig. Vi jobbet opprinnelig med Mascherano i en posisjon nær keeperen på hjørnespark, men bestemte oss for å forandre på det fordi Johnson har vist at han er god i den rollen. Hans scoring var et bevis på det, sier Benítez til The Independent.

- Han tilfører oss noe ekstra. Han kan nesten spille som en ving. Det tillater Kuyt å bevege seg innover for å støtte Torres. Forrige sesong spilte vi for mye uavgjort, og det kostet oss. Jeg føler at han kan tilføre oss noe ekstra, legger Benítez til overfor Daily Telegraph.

Steven Gerrard roser Glen Johnson for backens opptreden i de to første ligakampene.
- Vi så hva Glen vil tilføre dette laget da hans løp ga straffespark mot Spurs. Han gikk på skrå innover og etterlot folk som slagne. Han viste tilsvarende mot Stoke. Han var enestående, uttaler Gerrard til The Independent.

Lucas Leiva mener at nyervervelsen tilfører laget en ny dimensjon i angrep.
- Dirk og Glen kan skifte posisjoner og overlappe hverandre på høyre. Det vil skape flere sjanser, og vi kan sende flere spillere fremover. Vi vet at vi får mye ballinnehav på hjemmebane. Vi må bare være tålmodige, sier Lucas til Daily Telegraph.

Benítez ønsket Upson?
Daily Telegraph hevder at Rafael Benítez gjerne ville hente West Hams midtstopper Matthew Upson for £15M, men at klubbens bankfolk var bekymret for overgangssummens størrelse. Det sies at Rafael Benítez er frustrert over at han mislyktes med å hente 30-åringen. Liverpools interesse er en stor overraskelse grunnet størrelsen på overgangssummen og spillerens alder. Benítez har tidligere kommet med en henvendelse på Stokes Ryan Shawcross, og det antydes at han la inn et bud på £5M for en spiller Stoke verdsetter til £8M. For Hulls Michael Turner ble budet £4M lavere enn prisforlangende på £10M. Istedenfor går Benítez nå for en billigere løsning i 30-årige Sotiris Kyrgiakos.