Spirit Of Shankly møte lørdag kl 12

Supporterorganisasjonen Spirit of Shankly skal ha møte på Olympia i West Derby Road klokken 12 kommende lørdag.

SOS er i likehet med alle røde bekymret for den nåværende situasjonen på Anfield og inviterer alle fra Supporterklubben som er i Liverpool i helgen til møtet i West Derby Road.

I en uttalelse sier SOS følgende:

"Problemene Tom Hicks og George Gillett har påført klubben har økt betydelig i løpet av sommeren. Det har vært en sommer hvor refinansering, nedbetaling av lån og manglende støtte til Rafas transferbudsjett har preget overskriftene. Det overrasker egentlig ikke oss supportere. Christian Purslow hever vi har brukt £20M mer enn det vi har tatt inn på salg av spillere. Ingen får de tallene til å gå opp. Spørsmålet er jo hvor pengene virkelig går og hvordan de blir brukt? Vi frykter at økte inntekter fra Champions League og Sky går til å nedbetale lån - et lån ingen av oss ønsker å være en del av.

Tom Hicks og George Gillett etterlater seg hele tiden mange ubesvarte spørsmål vedrørende klubbens drift. Igjen vil media flomme over av spekulasjoner rundt situasjonen på Anfield og neste sommer vil igjen refinansiering toppe overskriftene. Det er en uakseptabel agenda og en situasjon vi ikke kan sitte uberørte å se på. Dessverre er det ikke lenger mulig å bare konsentrere seg om laget og hvordan det går på banen. Vi kan ikke lenger ignorere hva som skjer med klubben vår. Vi ønsker svar på våre spørsmål, vi ønsker at det skjer noe, nå!

Yanks OUT! Now!

Spirit of Shankly


Reise på bortekamper med SOS?
Spirit of Shankly arrangerer busser til alle bortekamper i England til en billig penge. Hvis du er i Liverpool og skal se en kamp på bortebane er det absolutt å anbefale. Medlemmer betaler for eksempel £22 for tur/retur London i forbindelse med kampen mot West Ham senere i denne måneden.

Bussen går fra Liverpool Supporters' Club i Lower Breck Road. Billetter kan kjøpes fra "Transalpino" i sentrum av byen eller ved å ringe: + 44 7511 569 783.

 Her kan du melde deg inn i SOS eller fornye medlemskapet